uğur131 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 The Last of Us 2 oyununu 90 120 FPS arası oynuyıorum. Fakat hiç akıcı değil. Aşırı şekilde kasma hissiyatı var. Nasıl çözebilirim?
The Last of Us 2 oyununu 90 120 FPS arası oynuyıorum. Fakat hiç akıcı değil. Aşırı şekilde kasma hissiyatı var. Nasıl çözebilirim?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #2 Bloom gibi ne kadar efekt varsa komple hepsini kapat. Darboğaz yapıyor olabilir onun haricinde düzelmezse. Artı 0 Eksi
Bloom gibi ne kadar efekt varsa komple hepsini kapat. Darboğaz yapıyor olabilir onun haricinde düzelmezse.
KS KS uğur131 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #3 LorenzoMatterhorn dedi: Bloom gibi ne kadar efekt varsa komple hepsini kapat. Darboğaz yapıyor olabilir onun haricinde düzelmezse. Genişletmek için tıkla... Efektler kapalı, Darboğaz olabilir ama fpsden bagımsız kasması 60 fps de aynı 120 fps de aynı Artı 0 Eksi
LorenzoMatterhorn dedi: Bloom gibi ne kadar efekt varsa komple hepsini kapat. Darboğaz yapıyor olabilir onun haricinde düzelmezse. Genişletmek için tıkla... Efektler kapalı, Darboğaz olabilir ama fpsden bagımsız kasması 60 fps de aynı 120 fps de aynı
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #4 uğur131 dedi: Efektler kapalı, Darboğaz olabilir ama FPS'den bagımsız kasması 60 FPS de aynı 120 FPS de aynı Genişletmek için tıkla... Tamam biliyorum onu da, genelde darboğaz olduğu zaman veya çok ısındığında ne kadar FPS yüksek olsa da bir kasma hissi oluşuyor. Artı 0 Eksi
uğur131 dedi: Efektler kapalı, Darboğaz olabilir ama FPS'den bagımsız kasması 60 FPS de aynı 120 FPS de aynı Genişletmek için tıkla... Tamam biliyorum onu da, genelde darboğaz olduğu zaman veya çok ısındığında ne kadar FPS yüksek olsa da bir kasma hissi oluşuyor.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.761 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #5 Kare oluşturma açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS uğur131 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #6 LorenzoMatterhorn dedi: Tamam biliyorum onu da, genelde darboğaz olduğu zaman veya çok ısındığında ne kadar FPS yüksek olsa da bir kasma hissi oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruluyorum belki düzelir, eğer düzelmez ise grafiklerle oynayarak işlemcide ki yükü azaltsam düzelir mi? Artı 0 Eksi
LorenzoMatterhorn dedi: Tamam biliyorum onu da, genelde darboğaz olduğu zaman veya çok ısındığında ne kadar FPS yüksek olsa da bir kasma hissi oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruluyorum belki düzelir, eğer düzelmez ise grafiklerle oynayarak işlemcide ki yükü azaltsam düzelir mi?
mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 461 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #7 Haluk Albayrak dedi: Kare oluşturma açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam onu açınca benim de çok gecikme oliyor sebebi nedir? Artı 0 Eksi
Haluk Albayrak dedi: Kare oluşturma açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam onu açınca benim de çok gecikme oliyor sebebi nedir?
KS KS uğur131 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #8 Haluk Albayrak dedi: Kare oluşturma açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık ama kapalı açık fark etmiyor her türlü kasıyor. Artı 0 Eksi
Haluk Albayrak dedi: Kare oluşturma açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık ama kapalı açık fark etmiyor her türlü kasıyor.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #9 uğur131 dedi: Dosyaları doğruluyorum belki düzelir, eğer düzelmez ise grafiklerle oynayarak işlemcide ki yükü azaltsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamakla alakası yok ta grafik ayarlarıyla bir oyna istersen düzelir büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
uğur131 dedi: Dosyaları doğruluyorum belki düzelir, eğer düzelmez ise grafiklerle oynayarak işlemcide ki yükü azaltsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamakla alakası yok ta grafik ayarlarıyla bir oyna istersen düzelir büyük ihtimal.
KS KS uğur131 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #10 mirqccc dedi: Hocam onu açınca benim de çok gecikme oliyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Anti lag açabilirsin o tarz şeyler input lag yapiyor LorenzoMatterhorn dedi: Dosyaları doğrulamakla alakası yok ta grafik ayarlarıyla bir oyna istersen düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
mirqccc dedi: Hocam onu açınca benim de çok gecikme oliyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Anti lag açabilirsin o tarz şeyler input lag yapiyor LorenzoMatterhorn dedi: Dosyaları doğrulamakla alakası yok ta grafik ayarlarıyla bir oyna istersen düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler