Merhaba, The Last of Us Part 2'nin PC gelmesiyle ilgili bir konu görmüştüm ama 2025'e az kalmasıyla beraber güncel bir şekilde sormak ve bilgi almak istedim.
Merhaba, The Last of Us Part 2'nin PC gelmesiyle ilgili bir konu görmüştüm ama 2025'e az kalmasıyla beraber güncel bir şekilde sormak ve bilgi almak istedim.
God of War'un yeni oyunu duyuruldu mu da 2 ay sonra GoW Ragnarok PC'ye gelecek? Veya Ghost of Tsushima 2 duyuruldu mu da 2 ay önce bu oyun çıktı? Aynı Ratchet and Clank'e vs. de uzatabiliriz bunu.
Normalde bu sene gelmesi bekleniyordu ama GoW Ragnarok'un çıkış tarihi çok ortada kalıyor. Yani daha öncesi veya daha sonrasına Last of Us 2 gibi bir oyunu sıkıştırmak istemezler. O yüzden en erken 2025'e sarkacak. 2025'in ilk çeyreğinde de Spider-Man 2'nin PC'ye gelmesi bekleniyor(Resmi olmayan portu saymıyorum, yoksa Spider-Man 2'nin zaten PC'de oynanabildiğini biliyorum). Dizinin 2. sezonunun da daha yeni çekildiğini düşünürsek dizinin 2. sezonu yani 2025'in İlkbahar dönemi ile birlikte oyun da çıkış yapar gibi.
2022 yılında The Last of Us Part 1'in Remake'i çıktı, sonra 2023 Ocak ayında The Last of Us'ın dizisi çıktı ve 2023 Mart ayında The Last of Us Part 1'i için PC versiyonu çıktı. 2024 yılında The Last of Us Part 2 Remastered çıktı, sonra 2025 Ocak ayında The Last of Us dizisinin 2. sezonu çıkacak ve 2025'in mart ayında ya da dizinin 2.sezonu ne zaman biterse bittikten sonraki 1 ay içerisinde ben garanti çıkarırlar diyorum.