fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #11 MzSe dedi: Hocam oynarım fakat dikkatli seçmem lazım 2 kez gmaili patlattırdım. Genişletmek için tıkla... Kaşıkçı fit abladan indirirseniz sorun çıkmaz.
MzSe dedi: Hocam oynarım fakat dikkatli seçmem lazım 2 kez gmaili patlattırdım. Genişletmek için tıkla... Kaşıkçı fit abladan indirirseniz sorun çıkmaz.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 7 Mart 2024 #12 GoDd1 dedi: Benim 1660S nasıl performans verecek onu merak ediyorum ben. İlk port gibi optimizasyon özürlüsü çıkarsa vah halimize. Genişletmek için tıkla... Oynatır ya. 4060 var bende mesela 100 civarı oynatır diye düşünüyorum. Oyunun gereksinimlerini bilmiyorum.
GoDd1 dedi: Benim 1660S nasıl performans verecek onu merak ediyorum ben. İlk port gibi optimizasyon özürlüsü çıkarsa vah halimize. Genişletmek için tıkla... Oynatır ya. 4060 var bende mesela 100 civarı oynatır diye düşünüyorum. Oyunun gereksinimlerini bilmiyorum.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 7 Mart 2024 #13 Hala Bloodborne bekliyorum ben. Çıkmayacaksa söylesinler de beklemeyelim en azından.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #14 GoDd1 dedi: Benim 1660S nasıl performans verecek onu merak ediyorum ben. İlk port gibi optimizasyon özürlüsü çıkarsa vah halimize. Genişletmek için tıkla... İlk oyuna haklı olarak feci derecede linç yağdırdı kullanıcılar. Bence ders almışlardır ve bu sefer sağlam optimizasyonlu şekilde yayınlayacaklardır. Sürprizbozan Yine sakat optimizasyonlu bir oyun da görebiliriz tabii belli olmaz bunların yapacağı iş
GoDd1 dedi: Benim 1660S nasıl performans verecek onu merak ediyorum ben. İlk port gibi optimizasyon özürlüsü çıkarsa vah halimize. Genişletmek için tıkla... İlk oyuna haklı olarak feci derecede linç yağdırdı kullanıcılar. Bence ders almışlardır ve bu sefer sağlam optimizasyonlu şekilde yayınlayacaklardır. Sürprizbozan Yine sakat optimizasyonlu bir oyun da görebiliriz tabii belli olmaz bunların yapacağı iş
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.676 Makaleler 5 Çözümler 38 7 Mart 2024 #15 MzSe dedi: Oynatır ya. 4060 var bende mesela 100 civarı oynatır diye düşünüyorum. Oyunun gereksinimlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... fermaNga dedi: İlk oyuna haklı olarak feci derecede linç yağdırdı kullanıcılar. Bence ders almışlardır ve bu sefer sağlam optimizasyonlu şekilde yayınlayacaklardır. Sürprizbozan Yine sakat optimizasyonlu bir oyun da görebiliriz tabii belli olmaz bunların yapacağı iş Genişletmek için tıkla... Ya bir şöyle GoW gibi optimizasyon yapsınlar başka birşey istemiyorum.
MzSe dedi: Oynatır ya. 4060 var bende mesela 100 civarı oynatır diye düşünüyorum. Oyunun gereksinimlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... fermaNga dedi: İlk oyuna haklı olarak feci derecede linç yağdırdı kullanıcılar. Bence ders almışlardır ve bu sefer sağlam optimizasyonlu şekilde yayınlayacaklardır. Sürprizbozan Yine sakat optimizasyonlu bir oyun da görebiliriz tabii belli olmaz bunların yapacağı iş Genişletmek için tıkla... Ya bir şöyle GoW gibi optimizasyon yapsınlar başka birşey istemiyorum.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 7 Mart 2024 #16 fermaNga dedi: İlk oyuna haklı olarak feci derecede linç yağdırdı kullanıcılar. Bence ders almışlardır ve bu sefer sağlam optimizasyonlu şekilde yayınlayacaklardır. Sürprizbozan Yine sakat optimizasyonlu bir oyun da görebiliriz tabii belli olmaz bunların yapacağı iş Genişletmek için tıkla... Saçma sapan VRAM hatası vermesin de başka bir şey istemez, sonra millete 78 saat laf anlatmak zorunda kalıyorum, 8GB yeterli diye
fermaNga dedi: İlk oyuna haklı olarak feci derecede linç yağdırdı kullanıcılar. Bence ders almışlardır ve bu sefer sağlam optimizasyonlu şekilde yayınlayacaklardır. Sürprizbozan Yine sakat optimizasyonlu bir oyun da görebiliriz tabii belli olmaz bunların yapacağı iş Genişletmek için tıkla... Saçma sapan VRAM hatası vermesin de başka bir şey istemez, sonra millete 78 saat laf anlatmak zorunda kalıyorum, 8GB yeterli diye
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.361 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 7 Mart 2024 #17 MzSe dedi: Hocam oynarım fakat dikkatli seçmem lazım 2 kez Gmail'i patlattırdım. Genişletmek için tıkla... Ben direkt Steam'den hesap olarak hallediyorum coni. Bazı karanlık yerlerde direkt paylaşımlı hesaplar geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2024
MzSe dedi: Hocam oynarım fakat dikkatli seçmem lazım 2 kez Gmail'i patlattırdım. Genişletmek için tıkla... Ben direkt Steam'den hesap olarak hallediyorum coni. Bazı karanlık yerlerde direkt paylaşımlı hesaplar geliyor.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 7 Mart 2024 #18 584297 dedi: Saçma sapan VRAM hatası vermesin de başka bir şey istemez, sonra millete 78 saat laf anlatmak zorunda kalıyorum, 8GB yeterli diye Genişletmek için tıkla... Hocam 8 de yetsin artık ya. 3050 ti laptop var abimde mesela 4 gb ona üzülüyorum.
584297 dedi: Saçma sapan VRAM hatası vermesin de başka bir şey istemez, sonra millete 78 saat laf anlatmak zorunda kalıyorum, 8GB yeterli diye Genişletmek için tıkla... Hocam 8 de yetsin artık ya. 3050 ti laptop var abimde mesela 4 gb ona üzülüyorum.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #19 GoDd1 dedi: Ya bir şöyle GoW gibi optimizasyon yapsınlar başka bir şey istemiyorum. Genişletmek için tıkla... En kötü FSR Kalite ve optimize ayarlar ile oynarsınız ya sorun olmaz.
GoDd1 dedi: Ya bir şöyle GoW gibi optimizasyon yapsınlar başka bir şey istemiyorum. Genişletmek için tıkla... En kötü FSR Kalite ve optimize ayarlar ile oynarsınız ya sorun olmaz.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 7 Mart 2024 #20 Hocam technopatta internet problemi mi var?