The Last of Us: Part 2 PS 5 sürümü 19 Ocak 2024'te çıkıyor

Cebini bakıyorlar hocam neyi düşünsünler? Sen ben almasam ne olacak. Alacak olan dolu.

Yani yaparken acaba böyle bir tutku vs. var mı diye merak ediyorum. Hiç sanmıyorum ama yine de belki ufacık bir tutkuyla yapılıyordur. Sektörün CoD seviyesi Full para odaklı %90 aynı %10 değiştir mantığına dönmesini istemiyorum.

Yani oyunu Remastered yaparsın ama, sürekli sürekli de olmaz yani. Yapıyorsan madem oyuncularına ve sevenlere bir jest yap. Adamlar PC için hiç özellik eklemeyip fiyatını bam diye koydular.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca PS 4 sahiplerine, 10 dolar karşılığında yükseltme yapabilecekler.

Vay vay. Demek oyunun PS4 sürümüne düzgün grafik arttırması bile yapamayacaklar zaten konsolun gücü de yetmez tahminen.

Vay vay. Demek oyunun PS4 sürümüne düzgün grafik arttırması bile yapamayacaklar zaten konsolun gücü de yetmez tahminen.

Bunu kimse bekleyemezdi hocam zaten. Bekleyen de kendini kandırırdı açıkçası. Başından beri ben ve benim gibi düşünenler bunun yeniden baştan düzenleme olmadığın, birçok kez söyledik.

Algı oluştu bir, oyun güzelken nasıl yeniden grafikleri düzenlenecek diye. Aslında öyle olmaycaktı hep.

PS4 sürümüyle aralarında grafik farkı olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…