The Last of Us: Part 2 PS 5 sürümü 19 Ocak 2024'te çıkıyor

Pek bir artısı yok, ama ciddi bir eksiği de yok. En azından ne olduğunu düzgün bir şekilde söylemişler. Grafikleri zaten taş gibi PS4 versiyonunun da, 60 FPS de çalışıyor. Bunda dikkatimi çeken tek şey FSR3 ile 4K oldu ki ben kullanmazdım muhtemelen. FSR3, görüntüyü çok bozuyor.

Bu beni sevindirdi aslında. Nedeni de PC'ye gelmesi netleşmiş oldu denilebilir bu ile. Dizinin 2. sezonuna gelir diye tahmin ediyorum ama umarım bu sefer acemi bir port ile çıkmazlar karşımıza. Zaten ilk oyundan iyice ders aldıklarını düşünüyorum. Aynı hatayı bir daha tekrarlamak istemeyeceklerdir. Sistem gereksinimleri de eğer iyi optimize olursa ilk oyundan bile düşük olabilir. İlk oyunu açan sistemler bunu da açacaktır diye tahmin ediyorum. Tabii ben RTX 3050M ile 20 FPS anca aldım ilk oyunda, APU sistem ile 45 FPS alan gördüm. Optimizasyon çok kötü olduğundan dolayıdır. Yoksa APU sistemden çok daha iyi benim ekran kartı. Gerçi yeni sisteme geçerim yaz gelince, onda oynamayı tercih edebilirim. İlk oyunu bitirememiştim 20 FPS olduğundan (Yarısını geçtim en azından 20 FPS'de.), yeni sisteme geçince ilk oyunu da ikinciyi de oynarım. Kısaca bu haber PC oyuncuları için iyi.

Bu remastered’ın hiç bir özelliği yok en azından oyuna sahip olanlar 10 dolara yükseltmesi fena değil. Umarım iyi oyun yaparlar.

Son düzenleme:
Tam da 2. Kez oynuyordum oyunun ortalarındaydım kötü oldu birkaç gün önce duyurulmaması.

Türkiye'de yükseltme ücretinin ne kadar olacağına dair bilgi var mı?

Madem PS4 sahipleri 10 dolara yükseltme yapabiliyor o zaman part 1 içinde en azından 20 dolara yükseltebilseydik.

Düzgün yükseltme yapamayacaklar çünkü. Neden PS5 için yok sanıyorsunuz? PS4'ü The Last of Us part 2 halihazırda sömüren bir oyun, daha da fazla grafik ne kadar yükselecek? Birkaç ufak değişiklik olur o yüzdende oyuncular hiçbir fark göremeyip sinirlenmesinler diye ucuza satıyorlar.

Tam da 2. Kez oynuyordum oyunun ortalarındaydım kötü oldu birkaç gün önce duyurulmaması.

Türkiye'de yükseltme ücretinin ne kadar olacağına dair bilgi var mı?

19 Ocak günü belli olacak.

Al sana fark.(olmayan fark)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…