oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 272 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar, oyunu klavye ve mouse ile PC’den oynuyorum, orijinal Steam’den oynuyorum. Kontrolleri özelleştirden mermi değiştirme tuşunu R’ye atıyorum ama oyunda R tuşuna basınca silah reload etmiyor. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar, oyunu klavye ve mouse ile PC’den oynuyorum, orijinal Steam’den oynuyorum. Kontrolleri özelleştirden mermi değiştirme tuşunu R’ye atıyorum ama oyunda R tuşuna basınca silah reload etmiyor. Yardım eder misiniz?
Çözüm lastquise 4 Eylül 2025 oktyjr dedi: Bu şekilde hocam ayarlar fakat oyunda r tuşuna basınca reload etmiyor. Genişletmek için tıkla... R ile reload edilmiyor zaten TLOU da. Elinize silahı alıp nişan almıyorken sol tıka basın.
oktyjr dedi: Bu şekilde hocam ayarlar fakat oyunda r tuşuna basınca reload etmiyor. Genişletmek için tıkla... R ile reload edilmiyor zaten TLOU da. Elinize silahı alıp nişan almıyorken sol tıka basın.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.558 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #2 Tuş atamasını kontrol et. ''R'' tuşuna değil başka bir tuşa atanmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 272 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Eylül 2025 #3 Bu şekilde hocam ayarlar fakat oyunda r tuşuna basınca reload etmiyor. Dosya Ekleri IMG_20250904_233814.jpg 86,2 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
lastquise Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 oktyjr dedi: Bu şekilde hocam ayarlar fakat oyunda r tuşuna basınca reload etmiyor. Genişletmek için tıkla... R ile reload edilmiyor zaten TLOU da. Elinize silahı alıp nişan almıyorken sol tıka basın. Artı 0 Eksi Çözüm
oktyjr dedi: Bu şekilde hocam ayarlar fakat oyunda r tuşuna basınca reload etmiyor. Genişletmek için tıkla... R ile reload edilmiyor zaten TLOU da. Elinize silahı alıp nişan almıyorken sol tıka basın.
KS KS oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 272 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Eylül 2025 #5 Evet hocam bu işe yaradı teşekkürler Artı 0 Eksi
lastquise Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #6 oktyjr dedi: Evet hocam bu işe yaradı teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bir şey değil Artı 0 Eksi