Bedirhanunal Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 64 4 Nisan 2025 #1 RAM 32 GB, CL22, 3200 MHz SSD veya HDD modeli M.2 SSD 512 GB Ekran kartı GeForce RTX 4060 8GB DLSS3 Anakart MSI B450M-A Pro Max İşlemci AMD RYZEN 5 3600 3.60 GHZ Selam aleyküm, arkadaşlar internette 1550 TL The Last of Us Part 2 Remastered buldum alınır mı, Steam key olarak. Oyun Linki Son düzenleme: 4 Nisan 2025
Selam aleyküm, arkadaşlar internette 1550 TL The Last of Us Part 2 Remastered buldum alınır mı, Steam key olarak. Oyun Linki
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.373 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Nisan 2025 #2 ROW olan bir oyun almıştım Steam Türk hesabımda etkinleştirememiştim. Ona dikkat edin.
denizschumi Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 220 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B650M-K AMD Ryzen 5 7500F Sapphire Radeon RX 9070 XT Pure Gaming XPG Lancer Blade Black 16GB 6000MHZ Kingston KC3000 1TB M2 WD 1TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 4 Nisan 2025 #3 Bedirhanunal dedi: Selam aleyküm, arkadaşlar internette 1550 TL The Last of Us Part 2 Remastered buldum alınır mı, Steam key olarak. Oyun Linki Genişletmek için tıkla... Alınır.
Bedirhanunal dedi: Selam aleyküm, arkadaşlar internette 1550 TL The Last of Us Part 2 Remastered buldum alınır mı, Steam key olarak. Oyun Linki Genişletmek için tıkla... Alınır.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.593 Çözümler 4 4 Nisan 2025 #4 1550 değil eneba ekstra para koyuyor üstüne en az 1680'e alırsın.
deavense Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 Servis ücretiyle beraber 1700tlye yükseliyor fiyat. Epic Games'te 1250tl oyun.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.187 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Nisan 2025 #6 Bedirhanunal dedi: Selam aleyküm, arkadaşlar internette 1550 TL The Last of Us Part 2 Remastered buldum alınır mı, Steam key olarak. Oyun Linki Genişletmek için tıkla... Epic Games'den alın. Daha ucuz.
Bedirhanunal dedi: Selam aleyküm, arkadaşlar internette 1550 TL The Last of Us Part 2 Remastered buldum alınır mı, Steam key olarak. Oyun Linki Genişletmek için tıkla... Epic Games'den alın. Daha ucuz.
Bedirhanunal Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 64 4 Nisan 2025 #7 Nyxa dedi: ROW olan bir oyun almıştım Steam Türk hesabımda etkinleştirememiştim. Ona dikkat edin. Genişletmek için tıkla... denizschumi dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Scaryo dedi: 1550 değil eneba ekstra para koyuyor üstüne en az 1680'e alırsın. Genişletmek için tıkla... deavense dedi: Servis ücretiyle beraber 1700tlye yükseliyor fiyat. Epic Games'te 1250tl oyun. Genişletmek için tıkla... Maxtoric dedi: Epic Games'den alın. Daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim
Nyxa dedi: ROW olan bir oyun almıştım Steam Türk hesabımda etkinleştirememiştim. Ona dikkat edin. Genişletmek için tıkla... denizschumi dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Scaryo dedi: 1550 değil eneba ekstra para koyuyor üstüne en az 1680'e alırsın. Genişletmek için tıkla... deavense dedi: Servis ücretiyle beraber 1700tlye yükseliyor fiyat. Epic Games'te 1250tl oyun. Genişletmek için tıkla... Maxtoric dedi: Epic Games'den alın. Daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim
S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #8 Bedirhanunal dedi: Selam aleyküm, arkadaşlar internette 1550 TL The Last of Us Part 2 Remastered buldum alınır mı? Steam key olarak. Oyun Linki Genişletmek için tıkla... Hocam @deavense hocamın dediği gibi Epic Games'te daha uyguna geliyor. Epic Games üzerinden alabilirsin.
Bedirhanunal dedi: Selam aleyküm, arkadaşlar internette 1550 TL The Last of Us Part 2 Remastered buldum alınır mı? Steam key olarak. Oyun Linki Genişletmek için tıkla... Hocam @deavense hocamın dediği gibi Epic Games'te daha uyguna geliyor. Epic Games üzerinden alabilirsin.
Bedirhanunal Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 64 4 Nisan 2025 #9 Shyquick dedi: Hocam @deavense hocamın dediği gibi Epic Games'te daha uyguna geliyor. Epic Games üzerinden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Açıkçası epic games den almak istemiyorum, bana göre çok ağır bir launcher
Shyquick dedi: Hocam @deavense hocamın dediği gibi Epic Games'te daha uyguna geliyor. Epic Games üzerinden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Açıkçası epic games den almak istemiyorum, bana göre çok ağır bir launcher
deavense Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #10 Bedirhanunal dedi: Açıkçası epic games den almak istemiyorum, bana göre çok ağır bir launcher Genişletmek için tıkla... Katılıyorum lakin arada ciddi bir fiyat farkı var. Yine de size kalmış. Bedirhanunal dedi: Açıkçası epic games den almak istemiyorum, bana göre çok ağır bir launcher Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız linkten AKS13 koduyla satın alabilirsiniz ben de kodu yeni buldum. Son düzenleme: 4 Nisan 2025
Bedirhanunal dedi: Açıkçası epic games den almak istemiyorum, bana göre çok ağır bir launcher Genişletmek için tıkla... Katılıyorum lakin arada ciddi bir fiyat farkı var. Yine de size kalmış. Bedirhanunal dedi: Açıkçası epic games den almak istemiyorum, bana göre çok ağır bir launcher Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız linkten AKS13 koduyla satın alabilirsiniz ben de kodu yeni buldum.