Çözüldü The Last of Us Part 2 Remastered açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fuejan

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu Epic Games'ten aldım indirdim. 20 dakikadır aşağı yukarı uğraşıyorum PlayStation PC SDK hatası verdi yükledim. Driver hatası verdi yükledim. Şimdi de sessiz sedasız crash report atıyor ama herhangi bir detay yok. Oyuna giremiyorum.

Çözüm
Bende de aynı durum var hocam.

Hocam çözdüm. AMD ekran kartı kullanıyorum ve Radeon Software abimiz yayınladığı fakat uygulamada gözükmeyen özel bir güncellemesi var. Sitede opsiyonel olarak yapıp kurman gerekiyor illa da şu an oyunu açtım.
Bende de aynı durum var hocam.

Hocam çözdüm. AMD ekran kartı kullanıyorum ve Radeon Software abimiz yayınladığı fakat uygulamada gözükmeyen özel bir güncellemesi var. Sitede opsiyonel olarak yapıp kurman gerekiyor illa da şu an oyunu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorununuzu çözmenize sevindim ancak bir daha WHQL olmayan bir AMD sürücüsünü kurmayın.

Hocam çözdüm AMD ekran kartı kullanıyorum ve Radeon Software abimiz yayınladığı fakat uygulamada gözükmeyen özel bir güncellemesi var sitede opsiyonel olarak yapıp kurman gerekiyor illa da şu an oyunu açtım

NVIDIA kullanıyorum hocam. Şimdi çözdüm bende yeniden başlatınca PC'yi oldu bir anda.

oyunun dosyalarından hazır olarak installler geliyor kurabilirsin direk
Biliyorum, sizin için söylemiştim.

oyun maalesef başka türlü açılmadı.
Yeniden başlatınca çözülmüş olabilir. Siz yine de bir daha sürücü güncellerken WHQL etiketli olmasına dikkat edin. Yoksa sisteminizi bile bozabiliyor sürücü. AMD sürücü kısmında halen biraz sakat.

Hocam ben de bu hatayı veriyo bunu nasıl yaparız?

Dosya Ekleri

• hata 1.png
    hata 1.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 341
Hocam ben de bu hatayı veriyor bunu nasıl yaparız?

Hocam bende de aynısı var şimdi açılırken önce CMD açılıyor sonra da bu hata veriliyor.

Hocam ben de bu hatayı veriyo bunu nasıl yaparız?

hocam

Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Sürümü​

linkini x64 olarak bıraktım az önce indirip epic gamesi yönetici olarak başlattım bu şekil oyun açıldı nvidia hala görmüyor ama oyun açılıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı