Çözüldü The Last of Us Part 2 Remastered açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fuejan

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu Epic Games'ten aldım indirdim. 20 dakikadır aşağı yukarı uğraşıyorum PlayStation PC SDK hatası verdi yükledim. Driver hatası verdi yükledim. Şimdi de sessiz sedasız crash report atıyor ama herhangi bir detay yok. Oyuna giremiyorum.

Çözüm
Bende de aynı durum var hocam.

Hocam çözdüm. AMD ekran kartı kullanıyorum ve Radeon Software abimiz yayınladığı fakat uygulamada gözükmeyen özel bir güncellemesi var. Sitede opsiyonel olarak yapıp kurman gerekiyor illa da şu an oyunu açtım.
oyuna steamden giriş yapıyorum ve oyna-seçenekler-çık seçenekleri çıkıyor oynaya bastığım zaman giriş yapmıyor win 11 den 10 a geçiş yaptım 11 de açılmıyordu şimdi böyle bir hata alıyorum

sistemim şu şekilde

işlemci:Intel İ5-12600K On çekirdek 3.70 GHZ

Anakart:ASUS Prime H610MK D4

Ekran kartı:ASUS DUAL RTX 3060 8GB

Ram:Adata Gammix D10 (2×8) 16GB 3200MHz CL16

NVIDIA kullanıyorum hocam. Şimdi çözdüm bende yeniden başlatınca PC'yi oldu bir anda.

Nasıl yaptınız tam olarak anlatabilir misiniz benimki de açılmıyor pek de anlamıyorum teşekkür ederim.

NVIDIA kullanıyorum hocam. Şimdi çözdüm bende yeniden başlatınca PC'yi oldu bir anda.
nasil cozdunuz anlatabilir misiniz lutfen. Ben de epic games uzerinden aldim surucu guncellemesi istedi attim ama simdi acilmiyor hata ekrani da vermiyor cok da anladigim isler degil yardimci olursaniz sevinirim

Nasıl yaptınız tam olarak anlatabilir misiniz benimki de açılmıyor pek de anlamıyorum teşekkür ederim.

Nasıl cozdunuz anlatabilir misiniz lutfen. Ben de Epic Games uzerinden aldim sürücü guncellemesi istedi attim ama simdi acilmiyor hata ekrani da vermiyor cok da anladigim isler degil yardimci olursaniz sevinirim

Ekran kartınız ne hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda yapılanları deneyin. Kartınızın VRAM'i yetersiz geliyor sizin benimki ile aynı sorun değil yani. Yine de deneyin belki işe yarar. Ayarları da Medium'dan yukarıya çekmeyin. DLSS açın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda yapılanları deneyin. Kartınızın VRAM'i yetersiz geliyor sizin benimki ile aynı sorun değil yani. Yine de deneyin belki işe yarar. Ayarları da Medium'dan yukarıya çekmeyin. DLSS açın.

Tesekkur ediyorum iyi gunler dilerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı