Oyunu Epic Games'ten aldım indirdim. 20 dakikadır aşağı yukarı uğraşıyorum PlayStation PC SDK hatası verdi yükledim. Driver hatası verdi yükledim. Şimdi de sessiz sedasız crash report atıyor ama herhangi bir detay yok. Oyuna giremiyorum.
Hocam çözdüm. AMD ekran kartı kullanıyorum ve Radeon Software abimiz yayınladığı fakat uygulamada gözükmeyen özel bir güncellemesi var. Sitede opsiyonel olarak yapıp kurman gerekiyor illa da şu an oyunu açtım.
Hocam çözdüm. AMD ekran kartı kullanıyorum ve Radeon Software abimiz yayınladığı fakat uygulamada gözükmeyen özel bir güncellemesi var. Sitede opsiyonel olarak yapıp kurman gerekiyor illa da şu an oyunu açtım.
Hocam bende de ayni sorun vardi 25.3.2'yi kurdum mecbur. Beta surumle rahat oynaniyor fakat beta surumle Opera ve Valorant acamiyorum. Mecbur driveri sildim. Sizde oldu mu boyle bir problem?