The Last of Us Part 2 Remastered alınır mı?

Mekzo

Hectopat
Oyunun PS Plus'a gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. Hogwarts'ı geçen hafta aldım, 4-5 gün sonra Plus'a eklendi. Bu oyunun fiyatının en az 800 civarında olduğunu gördüm, ama arada çok fark yok. 1250'ye alınır mı? Yoksa beklemeli miyim? Plus'a gelme ihtimali var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçe önemli değilse hangi platformdan oynamak istiyorsan oradan al.

Para verip alacaksan Mayısta ps store da büyük indirim olacak ve fiyatı kesin düşecektir. O tarihte alman daha yararlı olur. Bu arada oyun çok iyi biraz geçsin 2.ye kesinlikle oynayacağım.

Eğer bütçe önemli değilse hangi platformdan oynamak istiyorsan oradan al.
Bütçe önemli değil de PS de oynuyorum dediğiniz gibi oluyor mu?

Para verip alacaksan Mayısta ps store da büyük indirim olacak ve fiyatı kesin düşecektir. O tarihte alman daha yararlı olur. Bu arada oyun çok iyi biraz geçsin 2.ye kesinlikle oynayacağım.
İndirim gelecekse bekleyeyim o zaman.

Plus'a kolay kolay gelmez diye düşünüyorum. Şimdi oynayacaksanız alınır.
Oynamayı istiyorum bakalım indirime bu ay girerse alacağım yoksa orijinal fiyatından çekerim artık.

Bence 1k'ya düştüğü zaman fiyatı alınabilir. Plus'a daha yakın zamanda Gow Ragnarok falan geldi bana Plus'a düşme olasılığı düşük geliyor ama bir ihtimal Plus zam aldı diye göz boyamak için Tlou part 2'yi ya da başka bir büyük oyunu koyabilirler. Tamemen sizin tercihinize bağlı.

@Grim Reaper, belli süre PS Plus'a gelmez bence. Dizisinin 2. sezonu da çıktı. Dizisinin popülerliği bittiğinde ancak getirirler.
Bana kalırsa tam aksine dizi popüler iken oyunu da Plus'a koymak isterler ki daha fazla Plus satsınlar. Kimse popülerliği düşmüş bir marka sırf Plus'a eklendi diye oynamak istemez. Tabii Tlou popülerliğini yitirmez de örnek olarak söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…