PS4 sürümünü PC'ye minimum sıkıntıda getirmek varken PS5 "Remastered" sürümünü getirip PC oyuncularına işkence çektirtecekler, yine. Geçmiş olsun.
"Remastered", "Remake" yapımlarınin da b*u çıkmaya başladı artık. 2-3 yenilik getir, grafikleri cilala parlat tam fiyattan daya, ne âlâ memleket, güzel piyasa ne de olsa. 2020'de çıkmış oyunun grafikleri, oynanışı, mekanikleri, atmosferi hala birçok oyundan üstün ve kat kat yeterli durumdayken sırf PS4 izlerini taşıyor dur biz bunu PS5'e uyarlayalim gibisinden bir hamle yapılmasının ben akıllı bir tarafını göremiyorum. Yapacaksan da herkese ücretsiz bir şekilde "Remastered" olmadan yap, böyle olunca komik oluyor çünkü. Activision'un yaptığı Remastered üstüne ben başka Remastered görmedim şahsen, eski oyun olsa hadi amennah.
Remastered'ın sunduğu tüm yenilikleri sen istesen var olan oyuna da getirirsin, grafikleri zaten ellemene bile gerek çünkü ellenecek bir tarafı da yok. Ama hiç olur mu "Remastered" damgası vurup 2024 oyunuymuș gibi çakmamiz lazım. Olan gene PC oyunculuğuna olacak bu heriflerin inadı yüzünden.