EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Oyunu indirip oynayanlar optimizasyon sizce nasıl? sisteminizi de belirterek cevaplar mısınız?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.367 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 3 Nisan 2025 #2 EgoWaixx dedi: Oyunu indirip oynayanlar optimizasyon sizce nasıl? sisteminizi de belirterek cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu konuyu sonlara doğru okuyabilirsiniz. EgoWaixx dedi: Oyunu indirip oynayanlar optimizasyon sizce nasıl? Sisteminizi de belirterek cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bence korsan indirecekseniz veya satın alacaksanız biraz beklemenizi tavsiye ederim sorun var ise düzeltirler.
EgoWaixx dedi: Oyunu indirip oynayanlar optimizasyon sizce nasıl? sisteminizi de belirterek cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu konuyu sonlara doğru okuyabilirsiniz. EgoWaixx dedi: Oyunu indirip oynayanlar optimizasyon sizce nasıl? Sisteminizi de belirterek cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bence korsan indirecekseniz veya satın alacaksanız biraz beklemenizi tavsiye ederim sorun var ise düzeltirler.
baris08d Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 2 saate yakın oynadım. Herhangi bir optimizasyon sorunuyla karşılaşmadım. Sadece simgeler sıkıntılı. Bandaj, mermi simgeleri soru işareti şeklinde gösteriyor.(RTX 3060 ekran kartı, 16 GB RAM, i7 13.nesil işlemci mevcut)
2 saate yakın oynadım. Herhangi bir optimizasyon sorunuyla karşılaşmadım. Sadece simgeler sıkıntılı. Bandaj, mermi simgeleri soru işareti şeklinde gösteriyor.(RTX 3060 ekran kartı, 16 GB RAM, i7 13.nesil işlemci mevcut)