@Vanga28@Scaryo
Eneba'dan ve bu satıcıdan Horizon Forbidden West almıştım daha önceden bir sıkıntı çıkmamıştı. Buradan görebilirsiniz alıp, almadığımı ha derseniz ki %100 güvenilir mi orasına kefil olmam elbette: Eki Görüntüle 2450105
Ön siparişle değil geçtiğimiz aylarda almıştım. Ayrıca Horizon oyunlarını şahsen çok seviyorum, kendi şahsi fikrim Far Cry'ın olması gereken hali diyorum kendimce oynanış açısından. Hikaye olarakta bilim-kurgu oyunlarını seviyorsanız hoşuna gider bence.
Ben Horizon Zero Dawnı bitirmiştim ama oyun ara ara beni sıkmıştı, Forbidden West çıkınca sizdeki gibi benimde çok oynayasım gelmemişti ama oyunun üstüne iyi anlamda şeyler eklendiğini okuyunca alıp oynamıştım ve kesinlikle Zero Dawndan daha iyi bir oyun çıkartmışlar, ben severek bitirdim.
Ben Horizon Zero Dawn'ı bitirmiştim ama oyun ara ara beni sıkmıştı, forbidden West çıkınca sizdeki gibi benim de çok oynayasım gelmemişti ama oyunun üstüne iyi anlamda şeyler eklendiğini okuyunca alıp oynamıştım ve kesinlikle Zero DAW'ndan daha iyi bir oyun çıkartmışlar, ben severek bitirdim.
Almayı düşünüyordum da ondan soruyorum daha önce alışveriş yaptınız mı hocam, bir sorunla karşılaşırsak çözüme kavuşturuyorlar mı?
Bir de 38 uygun duruyor aslında ama acaba steamde indirim alarak 40 dolar altına inmesi kaç ayı bulur ona göre almayı düşünüyorum. Tahminimce 1 yıldan önce düzgün bir indirim almaz.