Zalyat1914 Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Nisan 2025 #1 Abby ile oynamaya başladığımız Seattle 1. gün save dosyasını nerden bulabilirim ? Full game savelerde bütün upgradeler yapılmış oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025
Abby ile oynamaya başladığımız Seattle 1. gün save dosyasını nerden bulabilirim ? Full game savelerde bütün upgradeler yapılmış oluyor.
Çözüm Yutka46 8 Nisan 2025 The Last of Us Part 2 Save – Google Drive drive.google.com Full save fakat tüm upgradeler yapılmamış. Benim save dosyam kaybolunca bunu kullandım.
The Last of Us Part 2 Save – Google Drive drive.google.com Full save fakat tüm upgradeler yapılmamış. Benim save dosyam kaybolunca bunu kullandım.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.992 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 The Last of Us Part 2 Save – Google Drive drive.google.com Full save fakat tüm upgradeler yapılmamış. Benim save dosyam kaybolunca bunu kullandım. Artı 0 Eksi Çözüm
The Last of Us Part 2 Save – Google Drive drive.google.com Full save fakat tüm upgradeler yapılmamış. Benim save dosyam kaybolunca bunu kullandım.