The Last of Us Part 2 Steam'den mi Epic'ten mi alınmalı?

NayGu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben The Last of Us Part 2 alacağım ama nereden almalıyım emin değilim. Epic daha ucuz diye oradan alabilirim ama Steam'de indirime falan girerse oradan almayı daha çok isterim. En yakın indirime ne zaman girer, bir tahmininiz var mı? Yaz indirimlerine falan girer mi? Ona göre ya şimdi Epic'ten alacağım ya da bekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben The Last of Us Part 2 alacağım ama nereden almalıyım emin değilim. Epic daha ucuz diye oradan alabilirim ama Steam'de indirime falan girerse oradan almayı daha çok isterim. En yakın indirime ne zaman girer, bir tahmininiz var mı? Yaz indirimlerine falan girer mi? Ona göre ya şimdi Epic'ten alacağım ya da bekleyeceğim.

Hangisi ucuzsa oradan alın hocam 500 TL'ye güzel bir yemek falan yersiniz.

Ya aslında haklısınız Epic'ten alırsam diye zaten kalan parayla bir şeyler yapma kafamda vardı ama dediğim gibi çok istediğim bir oyun indirime falan girerse Steam'den almayı daha çok isterim gerçi girse bile ne kadar olacakki sanki Max 40 45 dolara falan iner herhalde. Neyse önerileriniz için teşekkürler Epic'ten alıyorum o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı