Oyunu ilk açtığım da menü bile gelmeden siyah ekranda kalıp VRAM hatası veriyor ve PC tamamen donuyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum başlattıktan sonra oyun düzgün şekilde açılıyor. Ekran kartım 3060 Ti 8 GB. C diskimde 15 GB yer var.
Oyunu ilk açtığım da menü bile gelmeden siyah ekranda kalıp VRAM hatası veriyor ve PC tamamen donuyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum başlattıktan sonra oyun düzgün şekilde açılıyor. Ekran kartım 3060 Ti 8 GB. C diskimde 15 GB yer var.
Hocam önerilen 20-25 GB boşluk olması. Oyun dosyaları bütünlüğünü doğrulamak ne kadar formaliteden gibi gözükse de tavsiye ediyorum. Ayrıca
Başlat l Sistem l Gelişmiş Sistem Ayarları I Performans l Gelişmiş l Sanal Bellek l Değiştir kısmından otomatik yöneti kapatın C sürücüsüne özel boyut atayın başlangıç boyutu kısmına RAM belleğinizin 1,5 katını; maksimum boyut kısmına RAM belleğinizin 3 katını yazın. Ayarla ve tamam seçeneklerini seçin. Bilgisayarı yeniden başlatın.
8GB VRAM ile 4K biraz zor oynarsınız. 1080p'den bahsediyorum. Zaten konu sahibi de 3060 Ti kullanıyormuş o da 1080p'den başka bir çözünürlük kullanmıyordur zannediyorum ki.