Çözüldü The Last of Us Part 2 VRAM hatası veriyor ve RTX 3060 Ti sistem donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EgoWaixx

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu ilk açtığım da menü bile gelmeden siyah ekranda kalıp VRAM hatası veriyor ve PC tamamen donuyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum başlattıktan sonra oyun düzgün şekilde açılıyor. Ekran kartım 3060 Ti 8 GB. C diskimde 15 GB yer var.

Çözüm
Hocam, büyük ihtimalle disk sorunundan kaynaklı olabilir. Tavsiyem en az 30 GB kadar yer açmanız.

Yaptım deneyeceğim birazdan.

Hocam, büyük ihtimalle disk sorunundan kaynaklı olabilir. Tavsiyem en az 30 GB kadar yer açmanız.

Nasıl açacağım hocam kendi kendine doldu full.

Last of Us oyunu için(TLOU1 ve TLOU2) 8 GB VRAM yetersiz zaten 2 yıldır biliniyor. Doku ayarlarını düşürüp VRAM gereksinimini düşürebilirsiniz.

Ben 2 oyunu da 8 GB VRAM'le bitirdim sorun daha 1 kaç aydır var.

Hocam bir şey değişmedi dediklerinizi yapınca ancak PC yeniden başlattığım gibi boşta 6-7 GB RAM yiyor bu normal mi belki RAM'den dolayı da kapanıyor olabilir.

Son düzenleme:
Ram sorunu varsa tarayıcı vs açıkken oynamayın tarayıcılar çok ram yiyor. VRAM diyorsaniz hardware unboxed zaten TLOU serisinde 8gb VRAM yetersizliği ile ilgili video yaptı onu açıp izleyin.

C diskinde yaklaşık 20 GB yer açarak sorunumu çözdüm.
Çözüm işaretini kendime mi vereyim yoksa bir arkadaş daha yazdı ona mı vereyim yanlış olmasın bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…