The Last of Us Part 2 vs Ghost of Tsushima

osmanbaba06

Centipat
Daha fazla  
Bu 2 oyundan birini almak istiyorum ama Ghost of Tsushima şu an Epic Games'te 1200 TL. Normal fiyatı 1500 the lust of us part2 1250 TL. Sizce hangisi alayım vereceğim paraya değerler mi?

Bu 2 oyundan birini almak istiyorum ama Ghost of Tsushima şu an Epic Games'te 1200 TL. Normal fiyatı 1500 the lust of us part2 1250 TL. Sizce hangisi alayım vereceğim paraya değerler mi?

İki oyunda harika ama eğer samuray oyunları seviyorsan ve karakter geliştirmeyi seviyorsan Ghost of Tsushima akar gider. Ama eğer TLOU 1 oynadıysan ve çok sevdiysen düşünmeden TLOU part 2 al.

TLOU part 1 oynadıysanız Part 2 alın hikaye anlamında zirve neredeyse.

Eğer amacınız pek hikaye değil de harita, atmosfer vb. falan ise Ghost of Tsushima derim. Hele ki Iki adası DLC sin de ki haritada ki o renkler, bölgeler falan sanat yani. Ana haritası da çok çok güzel sadece kuzey kısmı basit kalmış

Part 1'i oynadım peki Ghost of Tsushima hakkında ne düşünüyorsun The Last of Us Part 2'den.
Daha iyi mi?

Last of Us bayağı destek alarak yapılmış bir oyun. Ghost of Tsushima ise 60M dolarla yapılmış ona rağmen ben acayip zevk alarak oynadım. Yan görev yapar, karekterterini geliştirirsen bayağı götürür seni oyun. Ama ben 30 saat falan oynarım bana yeter diyorsan TLOU part 2 acayip güzel oyun. Yani açık dünya da karakterini geliştirip yan görevler yapacak ve bundan zevk alacaksan tabii ki Ghost of Tsushima al. Ama hikaye odaklı olsun diyorsan ve ben bir kere oynar sonra yüzüne bakmam dersen TLOU 2 al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…