The Last of Us part 2 vs Red Dead Redemption 2

Hocam anladığım kadarıyla ps üzerinden alacaksınız. Last of us 2 indirimde 100'e kadar düşüyor RDR 2 şuan indirimde 150 TL fakat RDR 2 yüzde yüz zamlanacak o yüzden RDR 2 alın bence. Fakat ikisini de bir ara oynayın ikisi de çok iyi oyundur.

TLOU part 2 kader hayal kırıklığı bir hikaye görmedim gözümüze eşincinselliği sokmaları bu yetmezmiş gibi hikayenin içine etmek büyük başarı olsa gerek.
Ben Part 2'nin hikâyesini seviyorum. Joel'u ise hiç sevmem. Aşağılık bir karakter tabii detaylı düşünene.

RDR2'yi herkes oynayamaz seviyesi kaldırmaz ama TLOU2'yi herkes oynayabilir buradan RDR2'nin ne kadar iyi bir oyun olduğunu sen düşün.
Eli olan herkes oynar iki oyunu da.

RDR2'yi herkes oynayamaz seviyesi kaldırmaz ama TLOU2'yi herkes oynayabilir buradan RDR2'nin ne kadar iyi bir oyun olduğunu sen düşün.

Bu kadar lineer ve ufacık çocukların bile "knk at sürüyon, manzara izliyon, geyik avlıyon" diye saatlerini geçirdiği bir oyun için abartılı bir yorum. RDR2 herkesin oynayabileceği, Hollywood filmi tadında hikayeye sahip bir oyun.

Herkesin seviyesi kaldırmayacağı diyeceğimiz oyunlar genellikle Hellblade gibi psikolojik ya da Japon yapımı oyunlar oluyor.

RDR2'yi sevmeyen birçok kişi var ama TLOU2 de bunu göremiyorum nedeni ise şöyle RDR2 yavaş bir oyundur başlangıç'ı sıkıcıdır ve birçok kişi oyunu burada bırakır. Bu da oyunlara seviyesini gösterir arkadaşların seviyesi başlangıç'ı hızlı ve hikayenin hemen başlamasıdır. Seviye derken vahşet, Kan'dan bahsetmedim.

TLOU2'de sevmeyen nasıl göremiyorsunuz hocam? Hikâye ve LGBT olaylarından dolayı öven yoktu neredeyse. Bir benim gibi oynanışı ön planda tutan 3-5 tane insan övmüştür o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…