The Last of Us part 2 vs Red Dead Redemption 2

Witcher o oynanış ile ilk 10'da zor yer alır.

Ben de başta öyle düşünüyordum fakat 2015'e göre grafikleri oynanışı çok iyi özellikle grafikleri çok iyi oynanış konusunda günümüzde vasat ortalama arası. Çıktığı döneme göre karşılaştırmak daha iyi olur. İnsan hele ki Elden Ring, Sekiro, Devil May Cry 5, God of War gibi kılıçlı aksiyonu görünce Witcher 3 çöp gibi geliyor.

Çıktığı yıla göre karşılaştır mantığını kim çıkardı? Oyunu oynarken diğer oyunları unutup illaha 2015'e ışınlanacağım ben. Yok öyle bir şey. Zamanı için iyi olabilir ama ben bugün oynuyorum ve bugüne göre değerlendiririm ve bugün oynadığımda oynanışı sıkıcı ve hantal bir oyun. Zaten Witcher 3 çıktığı yıl bile oynanış olarak iyi değildi bence.

Sizce hangi oyun dostlar? Fikirleriniz son derece önemli.
Bence TLOU 2. Evet, rdr2 daha detaylıdır, buna bir şey demiyorum. Fakat rdr2 bence çok ağır ilerleyen bir oyun. Ben şahsen oyunu oynadım ve beğenmedim. Ama oyunun iyi, kaliteli ve detaylı olduğunu kabul ediyorum. TLOU 1 oynadım ve çok beğendim. Part 2 yi oynamadım açıkçası ama TLOU 2 diyorum...

Artık yeni şeyler ezberleyin. Oyunu oynadığınızı bile düşünmüyorum.

RDR2 almalısın bence, yavaş başlıyor doğrudur ama 2. chapterin sonlarına doğru karakterlere ve dünyaya alıştığın için çıkamıyorsun. Oyun hep yavaş gitmiyor gerektiğinde aksiyonun dibine de vuruyorsun gerektiğinde eğlenmek için poker oynamaya da gidiyorsun. Her şey var oyunda verdiğin paraya daha çok değecek bir oyun bence.

Bu saydığın 3 oyunun lore unu, hikaye şekillendirmesini topla 3le çarp çıkan sonucu Rdr2 ile topla = Witcher 3

Şaka bi yana Witcher da oynanışı pek aramamak lazım. Her zaman derim Witcher 3 Rpg ile aksiyon arasında bir köprüdür. Ne Baldurs Gate Rpg si beklemek lazım ne bahsettiğiniz Hack and Slash DMC gibi oynanış beklemek gerekir. Olay interaktif içeriğinde ve sayısız hikayesindedir. Sadece Baron görevlerinin sonuna kadar olan kısmı bile ilk AC 3lemesi haricindeki diğer tüm oyunlarındakilerden daha iyi ve orjinaldir.

Not: Gwent oynamasını bilene sadece bu içeriğiyle bile efsanedir.

Bu arada bence ikisini de kap 250 300 ile kapatabiliyorsan. 2 ay sonra 700 800 tl ye alabilecek duruma gelir fiyatlar

Son düzenleme:
Platin kupa almak için oyunda 70 görevden altın madalya alıp oyunu %100 yapan birine RDR2 önermeniz çok iyi oldu hocam. Öneriniz için teşekkür ederim oyuna bakacağım. Oyunu oynadığınız bile düşünmüyorum diye Witcher'dan bahsediyor ve bana diyorsanız Steam hesabımın linkini koyabilirim siz kendiniz bakarsınız. Oyunu oynayıp bitirdim.

Bu saydığın 3 oyunun lore unu, hikaye şekillendirmesini topla 3le çarp çıkan sonucu Rdr2 ile topla = Witcher 3

Şaka bi yana Witcher da oynanışı pek aramamak lazım.
Oynanışı aramamak mı lazım? Hocam bir oyunda en önemli şeydir oynanış.

RDR2'yi konu sahibi arkadaşa önerdim. The Last of Us 2'den daha iyi ve daha kaliteli bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Şaka bi yana Witcher da oynanışı pek aramamak lazım.
Oyunda oynanış aramamak mı? Sizin aradığınız şey Steam'de olmadığı gibi bir oyunda değil. Girin Netflix'e orada bolca dizi var. Sizin aradğınız şey de zaten bir dizi. Elden Ring gibi hem Miyazaki hem de George R.R. Martin tarafından oluşturulmuş bir lore'a dediğin şey ise tam anlamıyla bir hakaret sayılır ve senin de araştırmadığını belli eder bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…