Konu yeni açılmış. Birileri TLOU 2'yi yeni bitirdi sanırım. Daha önce hikayeye dair hiçbir fikrim yoktu, bir hırsla 1-2 haftada birinci oyuna başladım, hevesimi alamadım, final heyecanla bitince hemen ikinci oyuna geçtim. Güzelim hikaye bir mesaj vereceğiz diye bu kadar mı kötü harcanır anlamıyorum. Anladık realist oyun yapıyorsunuz, herkes iyi veya kötü değil falan. İlla kötü mü bitmek zorunda? Bir kere de mutlu son ver değil mi, bu oyun da öyle bitsin. Bir sürü piyasada oyun var zaten, kaçı gerçekten düzgün bir final ile bitiyor? Bugüne kadar oynadıklarım arasından finali en düzgünü RDR 2 falandı herhalde. Yeni bitirdiğim için doluyum biraz, buraya yazayım dedim. Oyun kasvetli havasından olsa gerek bayağı etkiledi beni. 1 gece uyuyamadım, resmen bir oyunu düşündüm sadece. Kolay kolay etkilenmeyen beni bile sarsmış. Konuya gelince, part 3 çıkacak muhtemelen. 5 sene sonra, 6 sene sonra fark etmez. Finali ucu açık bitirmişler. Part 3'e hazırlık için sanırım. Yav bende mi bir sıkıntı var bilmiyorum, hangi oyunu hangi diziyi izlesem ilk başlarda çok güzel gidiyor sonra rezalet şekilde bitiyor. Bir tane güzel başlayıp güzel biten, eksik bulamayacağımız, gerçekten efsane dedirtecek bir oyun yapacak yok mu Allah aşkına?