The Last of Us gerçekten güzel bir Hikaye'ye sahip ama 2. oyunda tam hikaye oturmamış gibi eksik olan bir şey var The Last of Us part 3 veya The Last of Us'un dizisinin 3. sezonu çıkabilir mi? Çıkarsa ne zaman çıkar?
Bir ara Druckmann gelebileceğini ima etmişti fakat sonradan fikri değişti galiba. Tam bilmiyorum bu kısmı. Gelecek olsa en az 2030'u bekleriz. Daha da geç çıkar hatta. Ben de gelmesini isterim, TLOU evreninde son bir oyun daha sarar.
Bir ara Druckmann gelebileceğini ima etmişti fakat sonradan fikri değişti galiba. Tam bilmiyorum bu kısmı. Gelecek olsa en az 2030'u bekleriz. Daha da geç çıkar hatta. Ben de gelmesini isterim, TLOU evreninde son bir oyun daha sarar.
Neil bekleyenlere fazla ümide kapılmamasını söyledi daha bu sene, durumu belirsiz yani. İleri zamanda kesin gelirde ama ne kadar ileride orası meçhul, şuan üstünde çalıştığı başka proje var.
Üçüncü oyun gelme ihtimaline umut bağlamayı çok istiyorum ama bir o kadar da düşük ihtimal olduğunu biliyorum. Öyle güzel hikayeyi yansıttılar ve duygularımıza işlediler ki kopabilmek çok zor.
Last of Us part 3 gelmez bence. TLOU P2 oynamamışlar burayı okumasın. ikinci oyunun sonunu o kadar kötü bıraktılar ki, başka bir oyunla bağlanamaz. Oyunun finalinde içimde ukde kaldı. ben çok isterim 3. oyunun gelmesini.
Last of Us part 3 gelmez bence. TLOU P2 oynamamışlar burayı okumasın. ikinci oyunun sonunu o kadar kötü bıraktılar ki, başka bir oyunla bağlanamaz. Oyunun finalinde içimde ukde kaldı. ben çok isterim 3. oyunun gelmesini.
Nasıl kötü bıraktılar? Abby'i öldürseler ateş böcekleri ile ilgili tüm bağlantı yok olacaktı. Abby final sahnesinde kayıkla ateş böceklerinin toplandığı yere doğru yola çıktı.
Eğer 3. oyun olursa ve en önemlisi bildiğimiz karakterler ile olursa bence hastalığa tedavi amaçlı Ellie' nin peşinden gelecekler, sonuçta Abby Ellie'nin bağışıklıklı olduğunu biliyor ve bu bilgiyi ateş böceklerine vermemesi için bir neden yok.