The Last of Us part 3 veya sezon 3 çıkacak mı?

@majoauditore sanmıyorum, Abby'nin tek derdi Lev ile mutlu bir yaşam sürmektir büyük ihtimalle. Ateş böceklerini Owen'dan duyduğu için ve gidebilecek daha iyi bir yol olmadığı için arıyorlardı diye düşünüyorum. Oyun artık tedavi bulma mevzusundan koptu çünkü, Abby'nin hiç umrunda olmayan bir şeydi.

Tabii paranın kokusu güzeldir ve bu markayı sağabilecekleri kadar sağdıkları için 3. oyun gelirse illa bir yerden hikaye çıkarırlar ama mesela ben hiç tatmin olamazmışım gibi geliyor o oyun çıkarsa.

@Changing Star spoiler eki koyarsanız çok güzel olur. Konuda sürprizbozan yok çünkü.

gelelim sizin dediklerinize. 3. oyunun sonuna doğru Abby'nin bir sahnede 300 kişilik bir ateş böcekleri toplanması duyduğunu hatırlıyorum kesinlikle. Bence 3. oyun gelecektir. Ancak bu şekilde oyun yapmaya devam ederlerse hiç tutmaz. TLOU P1 hikaye ile ön plandaydı. P2 de bile onu yakalayamadılar.

Bence oyunu devam ettirmezler çünkü motor değişikliğine gidilecek diye biliyorum diziden devam ettirirler hikayeyi.

@majoauditore o dediğin toplanma mevzusu için Santa Barbara'ya gitmişlerdi zaten ve gittikleri için de esir düşmüşlerdi, en sonda kayıkla giderken de tek amacı oradan uzaklaşmaktı büyük ihtimalle. Abby şunu yapacak gibi bir kesinlik yok maalesef, aynı şekilde Ellie'de de yok. Zaten çok tartışmalı bir oyuna bir tane daha tartışmalı oyun yaparlarsa ve büyük ihtimalle Joel'un adının bile geçmeyeceği bir oyun olursa kimse umursamaz ki, riskli bir şey olduğunun farkındadır herhalde güzel bir insan olan Neil Druckmann

@Changing Star keşke daha düzgün bir oyun yapsalarmış. Oynanış olarak zevkli ve ambiyansı yaşatıyor, ancak hikaye çok eksik. 3. oyun yapacaklarını ben düşünüyorum açıkçası. Ellie ya da Abby olmasa bile yaparlar. Markanın adı çok büyük çünkü, siz de biliyorsunuz. Oyunun finali dışında ben çok beğendim oynanışları.

@majoauditore Ellie ya da Abby olmadan bir oyun yaparlarsa bence seriyi öldürmüş olurlar, bir anlam ifade etmez The Last Of Us ismi bence.

Belli olmaz tabi yine de, sevgili ve cok saygın Neil Druckmann ne isterse olur. Ama bir önceki mesajlarda da dendiği gibi artık dizi üzerinden ilerleyeceklerdir. Riskli bir 3. oyundansa diziye odaklanmak daha iyi olacaktır.

Tabi Neil Druckmann ne isterse o.

O kadar bazı oyunculara göre baş yapıt olan bir karakteri işkence çektirerek öldürüyorlar sonuçta insanda ister istemez bir intikam duygusu oluşuyor yani bence çoğu kişi Abby'nin ölmesini isterdi.

Son düzenleme:
2.sezon ilk bölümü izledim dizinin cast seçimi joel dışında berbat bir kere dina ellienin ablası gibi kalıyor bir de maria çok güneşte kalmış mükemmel bir IP'nin içine etmişler.

Abby'nin babası, yaklaşık 4 tabanca, bir alev makinesi, yay, saldırı tüfeği, av tüfeği ve bir pompalı tüfekle silahlanmış bir adama neşter çekecek kadar akıl küpü olmasaydı, tüm bunlar önlenebilirdi.

Oyunun ilerlemesine gerek yok. Sonuçta senaryo her türlü ayak uydurur istedikleri zaman uzatırlar 7 sezondan fazlasını bile izleyebiliriz. Başlangıç olarak oyunun hikayesine göre ilerlediler ama sonra sona yaklaştılar belki kendileri bir şeyleri canlandırıp devam ettirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…