Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Seriyi hiç bilmiyorum. PC için çıkıyormuş, arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. Sizce değer mi?
D DtSmile Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 679 29 Aralık 2022 #2 Seriyi hiç bilmiyorsan kesinlikle değer. Ama Etail gibi sitelerde 475 tl
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Aralık 2022 #3 Vanga28 dedi: Seriyi hiç bilmiyorum. PC için çıkıyormuş, arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Hikayesi bana göre gelmiş geçmiş en iyi hikaye. Bir dekısa özetine spoilersız bakın severseniz alın ama ben bir oyuna 200TLden fazla asla vermem size kalmış gerisi.
Vanga28 dedi: Seriyi hiç bilmiyorum. PC için çıkıyormuş, arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Hikayesi bana göre gelmiş geçmiş en iyi hikaye. Bir dekısa özetine spoilersız bakın severseniz alın ama ben bir oyuna 200TLden fazla asla vermem size kalmış gerisi.
A Adigearda Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #4 Parasını saymazsak bence çok güzel bir oyun alınabilir.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Aralık 2022 #5 Vanga28 dedi: Seriyi hiç bilmiyorum. PC için çıkıyormuş, arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Eğer hikayeli oyunlar seviyorsanız çok iyi oyun. Spoiler yemeden başlarsan ve bu tür oyunları seviyorsan çok eğlenebilirsin.
Vanga28 dedi: Seriyi hiç bilmiyorum. PC için çıkıyormuş, arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Eğer hikayeli oyunlar seviyorsanız çok iyi oyun. Spoiler yemeden başlarsan ve bu tür oyunları seviyorsan çok eğlenebilirsin.
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #7 DtSmile dedi: Seriyi hiç bilmiyorsan kesinlikle değer. Ama Etail gibi sitelerde 475 tl Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim onu ama güvenilir mi daha önce oyun aldım anında geldi kod bu ön satıştan veriyolar diye çekindim.
DtSmile dedi: Seriyi hiç bilmiyorsan kesinlikle değer. Ama Etail gibi sitelerde 475 tl Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim onu ama güvenilir mi daha önce oyun aldım anında geldi kod bu ön satıştan veriyolar diye çekindim.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 29 Aralık 2022 #8 Vanga28 dedi: Seriyi hiç bilmiyorum. PC için çıkıyormuş, arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... İndirimde alın derim.
Vanga28 dedi: Seriyi hiç bilmiyorum. PC için çıkıyormuş, arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... İndirimde alın derim.
D DtSmile Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 679 29 Aralık 2022 #9 Vanga28 dedi: Evet fark ettim onu ama güvenilir mi daha önce oyun aldım anında geldi kod bu ön satıştan veriyolar diye çekindim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Spoiler almamaya devam et sen alıcaksan. Hikayeli oyun sevdamı başlatan yapımdır kendisi
Vanga28 dedi: Evet fark ettim onu ama güvenilir mi daha önce oyun aldım anında geldi kod bu ön satıştan veriyolar diye çekindim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Spoiler almamaya devam et sen alıcaksan. Hikayeli oyun sevdamı başlatan yapımdır kendisi
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #10 hellomister dedi: İndirimde alın derim. Genişletmek için tıkla... Etail de 450 tl fiyatı varmış. Etail güvenilir mi arkadaşlar ordan almayı düşünüyoruz ön sipariş alan var mı daha önce ? Son düzenleme: 29 Aralık 2022
hellomister dedi: İndirimde alın derim. Genişletmek için tıkla... Etail de 450 tl fiyatı varmış. Etail güvenilir mi arkadaşlar ordan almayı düşünüyoruz ön sipariş alan var mı daha önce ?