The Last of Us Part I 600 TL eder mi?

Hayatta kalma atmosferi için oyunun zorluğu arttırınca anca verebilir diyorsunuz değil mi bazi oynanış videolarında TLOU part 2'den olan bazı NPC vahşetlerini eklemişler sanırım.

Mesela kafadan vurunca parçalanma gibi şeyleri gördüm oynanış videolarında.

Sanırım aradiğımı bulmak için oyunun zorlugunu arttırmak gerekecek.

Bu tarz oyunlara aşırı merakım var umarım part2 hemen gelir tıpkı Spider-Man oldugu gibi.

Eğer hayatta kalma odaklı oynanış istiyorsanız gerçekçi zorluğuna alın veya Part 2'de olduğu gibi zorluğu kendin ayarlama durumu bunda da var. Mesela aşağıdaki ekran Part 2'de zorluğu kendin ayarla ekranı var. Düşmanların agresifliği, yardımcıların ne kadar yardımcı olacağı, kaynakların ne kadar çıkacağı. Fakat yanlış hatırlamıyorsam zorluğu kendin ayarla ve gerçekçi zorluğu oyunu bir kere bitirince açılıyordu. Çok para bayılacağınız için sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Part 2'de yanında bomba patlayan düşmanların(Sadece zombi değil insanlarda dahil) kolları, bacakları kopuyordu tavana yapışan et parçalarını görebiliyorsun diye hatırlıyorum. İlk oyunda yoktu bu Part 1'e getirdiler mi bilmiyorum. Ne kendim denedim ne de internetten baktım.

Dosya Ekleri

• My_Great_Capture_Screenshot_2020_07_01_17_15_25.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 33
Verilmez, hiç bir şey değiştirmeden pc ye getiriyorlar, ne olacak sanki birazcık uzatın yeni bölümler koyun. Her şeyin kolayına kaçın ama ps5 de 70 korkunuzdan pc ye 60 dolara çıkartın. Hak etmiyorlar. Naughty Dog şuan hiç bir şeyi hak etmiyor.

Anladım teşekkürler sanırım zorluk ayarlarını çeşitleri var onları kendime gore yapar oynarım diyorum merakla bekliyorum çıkış gününü.

Son bir şey daha soracağim kusura bakmayın oyunda yarı sayılabilecek açık dünya denilecek gibi bir bolge falan var mıdır mesela evleri girip loot yapmak gibi şeyler tam anlatamadım ama az da olsa anladınız ne demek istediğimi.

Part 1 bu iddia ile gelmediği gibi böyle bir durum da yok. Sadece bir bölümde Bill'i ararken şehirde gezdiğimiz bir bölüm var. Sayarsanız orayı açık dünya sayarsınız fakat binalara girmeden dümdüz gitseniz bitirebileceğiniz bir bölüm olduğu gibi tüm binalara girseniz bile en fazla 5- 10 dakika fazla oynarsınız. Part 2 bile açık dünyamsı iddiası ile gelmesine rağmen sadece 1 bölümde bunu barındırıyordu ve o bölümün de sadece başında vardı bu durum. Yani kısaca hayır açık dünya yok. Çevreyi araştırırsan, kasaların şifresini bulup kilitli kapıları açarsan güzel ödüller alırsın fakat oyun yine de linear yapıda olmaya devam eder.

Eğer kaliteli bir Gamepad'iniz var ise o zaman bence alınır, ama 30FPS altıysa oynanmaz.
Eğer 600₺ ve parasını hak eden bir oyun varsa, o da TLOU'tur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır teşekkür ederim merakla beklediğim bir oyun çıksın deneyimleyelim.

Tamamdır teşekkür ederim merakla beklediğim bir oyun çıksın deneyimleyelim.
İnşallah benim Walking Dead Telltale veya Last of Us Part 1'de yaşadığım hayal kırıklığını siz yaşamazsınız.

Beğenmedi atmanda ki amacı çözemedim sana beğenip beğenmemeyi sormadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…