betray4l Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GeForce RTX5060 Ti PYTHON III 16GB - Amd RYZEN 5 7500F - Patriot 32 GB Ram - MSI PRO B650M-E DDR5 AM5 Soket Cinsiyet Erkek Bugün 14:17 #1 Bu gece 8'de Steam'de cadılar bayramı indirimleri başlayacak bildiğiniz üzere. TLOU PART I indirime girer mi sizce? Girerse kaç dolara iner?
Bu gece 8'de Steam'de cadılar bayramı indirimleri başlayacak bildiğiniz üzere. TLOU PART I indirime girer mi sizce? Girerse kaç dolara iner?
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.600 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 14:23 #2 Ben Epic Games'den daha ucuza vereceklerini zannetmiyorum, Epic Games indirim dönemlerinde 550 TL civarı oluyordu. Şahsi düşüncem 15 doların altına düşmez.
Ben Epic Games'den daha ucuza vereceklerini zannetmiyorum, Epic Games indirim dönemlerinde 550 TL civarı oluyordu. Şahsi düşüncem 15 doların altına düşmez.
Enes3458 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:34 #3 betray4l dedi: Bu gece 8'de Steam'de Cadılar Bayramı indirimleri başlayacak bildiğiniz üzere. TLOU part ı indirime girer mi sizce? Girerse kaç dolara iner? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen girer, girerse büyük ihtimalle 30 dolara düşer önceden de o kadar inmiş.
betray4l dedi: Bu gece 8'de Steam'de Cadılar Bayramı indirimleri başlayacak bildiğiniz üzere. TLOU part ı indirime girer mi sizce? Girerse kaç dolara iner? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen girer, girerse büyük ihtimalle 30 dolara düşer önceden de o kadar inmiş.
hymeria Decipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 722 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:42 #4 betray4l dedi: Bu gece 8'de Steam'de Cadılar Bayramı indirimleri başlayacak bildiğiniz üzere. TLOU PART I indirime girer mi sizce? Girerse kaç dolara iner? Genişletmek için tıkla... 2024 Cadılar Bayramında indirime girmiş. Muhtemelen bu gecede girer.
betray4l dedi: Bu gece 8'de Steam'de Cadılar Bayramı indirimleri başlayacak bildiğiniz üzere. TLOU PART I indirime girer mi sizce? Girerse kaç dolara iner? Genişletmek için tıkla... 2024 Cadılar Bayramında indirime girmiş. Muhtemelen bu gecede girer.
Emil Breivik Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:42 #5 Daha önce hiç 30 dolardan aşağıya düşmedi, bu indirim döneminde de düşmez. Steam takıntınız yoksa eğer Epic Games'den 550 TL'ye alın gitsin. Epic'de Black Friday'de indirime girer muhtemelen.
Daha önce hiç 30 dolardan aşağıya düşmedi, bu indirim döneminde de düşmez. Steam takıntınız yoksa eğer Epic Games'den 550 TL'ye alın gitsin. Epic'de Black Friday'de indirime girer muhtemelen.