anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 368 Çözümler 3 9 Haziran 2023 #11 DarkS1de dedi: Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060. İşlemci: Intel i3 12100F. RAM: Corsair Vengeance 16 GB (2x8) 3200 MHz. Anakart: Gigabyte H610M h DDR4. SSD: MLD M300 500GB. Kasa(PSU dahil): Thermaltake Versa T25. Bütçe derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Elimde Steam keyi mevcut. Bu yüzden sordum.
DarkS1de dedi: Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060. İşlemci: Intel i3 12100F. RAM: Corsair Vengeance 16 GB (2x8) 3200 MHz. Anakart: Gigabyte H610M h DDR4. SSD: MLD M300 500GB. Kasa(PSU dahil): Thermaltake Versa T25. Bütçe derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Elimde Steam keyi mevcut. Bu yüzden sordum.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 572 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #12 anonymokey dedi: Elimde Steam keyi mevcut. Bu yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi almayı düşünmüyorum ama ileride elime para geçince alırsam belki indirimde alırım diye konuyu açtım.
anonymokey dedi: Elimde Steam keyi mevcut. Bu yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi almayı düşünmüyorum ama ileride elime para geçince alırsam belki indirimde alırım diye konuyu açtım.
OdellaK Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #13 DarkS1de dedi: Yani şimdi almayı düşünmüyorum ama ileride elime para geçince alırsam belki indirimde alırım diye konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... ETail'de şu an Deluxe paket 'lastetail' koduyla 555TL'ye geliyor almadıysanız alın ben aldım direkt.
DarkS1de dedi: Yani şimdi almayı düşünmüyorum ama ileride elime para geçince alırsam belki indirimde alırım diye konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... ETail'de şu an Deluxe paket 'lastetail' koduyla 555TL'ye geliyor almadıysanız alın ben aldım direkt.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 572 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #14 OdellaK dedi: ETail'de şu an Deluxe paket 'lastetail' koduyla 555TL'ye geliyor almadıysanız alın ben aldım direkt. Genişletmek için tıkla... Bu konudan birkaç gün sonra oyunu aldım. Hâlâ birçok yerde zamlanmasına rağmen bu fiyata satılması çok almayanlar için güzel bir fırsat olur diye düşünüyorum. İyi günler
OdellaK dedi: ETail'de şu an Deluxe paket 'lastetail' koduyla 555TL'ye geliyor almadıysanız alın ben aldım direkt. Genişletmek için tıkla... Bu konudan birkaç gün sonra oyunu aldım. Hâlâ birçok yerde zamlanmasına rağmen bu fiyata satılması çok almayanlar için güzel bir fırsat olur diye düşünüyorum. İyi günler