The Last of Us Part II 12 Taksitle Almaya Değer Mi?

Makaleler
17
Daha fazla  
Playstore'da vade farkı olmadan 12 taksitle faturaya ek alınabiliyor. İlk oyunu RX 6700 XT kart aldığım için Vatan bedavaya vermişti. Arada speedrun yapmak için oynuyorum ama bu oyunda arafta kaldım. Almaya değer mi sizce?

Kesinlikle değer, ama direkt 1250 almak çok daha iyi bütçe bulursan. İlk oyundan daha iyi aksiyonlu daha uzun dolu bir oyun.

Elbette değmez. Oyunu oynarsın, 1 haftada biter gider 1 yıl boyunca taksit ödersin. Hiç değmez bu hallere.

Oyunun fiyatıyla ilgili endişeleriniz var ise paylaşımlı hesap alıp oynayın.
Öyle yapmayı düşünüyordum normalde ama ilk oyunu fazla oynayınca alayım mı diye düşündüm. Malum o hesaplar 1-2 aya patlamış oluyor.

Kesinlikle değer, ama direkt 1250 almak çok daha iyi bütçe bulursan. İlk oyundan daha iyi aksiyonlu daha uzun dolu bir oyun.
Bütçe var. Epic'te olanı mı dediniz yoksa keyle o fiyata alınabiliyor mu?

Epic'te olan. Bütçe var ise neden taksit yapıyorsun. Yapıştır 1250 TL'ye 50 kere değer.

Oyun 2k'yı hak ediyor etmesine ama böyle taksitle falan garip bir durum yani sizi bu hale getiren sistemin neyse bence indirimi bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…