Çözüldü The Last of Us Part II görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

flewzy1

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI MPG B650 Gaming Plus Wi-Fi 6000MHz(OC) RGB M.2 AM5
Corsair 32 GB (2x16) Vengeance RGB EXPO 6000MHz CL36
Palit GeForce RTX 5070 Ti GameRock 16 GB GDDR7 256 bit
Corsair 850W rme series RM850e 80+ Gold PCI-e 5.0 tam
Corsair iCUE lınk H100i RGB AiO white 240 mm
AMD Ryzen 7 9700X 3.80 GHz 8 çekirdek 40 MB AM5 4nm.
Merhaba. Yaklaşık 2 gün önce "The Last of Us Part II oyununu indirip sorunsuz sekilde ve grafikleri en üst düzey sekilde ayarlayabiliyor ve oynayabiliyordum ancak dün oyuna girmeye çalıştığımda ekteki; uyarıyı almaya başladım. Sorunun çözümü nedir ve neler yapmam gerekiyor?

Sistemim;
  • MSI MPG B650 Gaming Plus Wi-Fi 6000MHz(OC) RGB M.2 am5.
  • Corsair 32 GB (2x16) Vengeance RGB EXPO 6000MHz CL36.
  • Palit GeForce RTX 5070 Ti GameRock 16 GB GDDR7 256 bit.
  • Corsair 1TB MP600 Pro nh NVMe okuma 7000 MB-yazma
  • Corsair iCUE 4000X beyaz tempered glass RGB USB 3.0 ATX.
  • Corsair 850W rme series RM850e 80+ Gold PCI-e 5.0 tam.
  • Corsair iCUE lınk H100i RGB AiO white 240 mm.
  • AMD Ryzen 7 9700X 3.80 GHz 8 çekirdek 40 MB AM5 4nm.

Dosya Ekleri

• IMG-20250407-WA0027(1).jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 241
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir güncellemede bulunacağım Valorant gibi FPS oyunlarında kullandığım Killer'imi özellikle kayıt etmesi için kullandığım bir kayıt uygulaması vardı ona bağlı olan owerwolf adlı uygulamayı kapattığımda sorunsuz sekilde DLSS vs de açık şekilde giriş yapabiliyorum benim için sorun çözülmüş durumda umarım sizin sorununuz da kısa zamanda düzelmiş olur iyi sosyaller.
Aynı sorunu yaşıyorum, gölgeler denetleniyor ekranı hızlıca yüklenip crash veriyor. 5.5 Saat oynamıştım oyunu, fena sinirim bozuldu. Çözümü buldunuz mu?

Aynı sorunu yaşıyorum, gölgeler denetleniyor ekranı hızlıca yüklenip crash veriyor. 5.5 saat oynamıştım oyunu, fena sinirim bozuldu. Çözümü buldunuz mu?

Maalesef hala bekliyorum. Çözüm bulursam sizinle paylaşacağım. Aynı şekilde siz de bir çözüm bulursanız benimle paylaşırsanız mutlu olurum.

Aynı sorun bende de var RTX 4060.

Çözüm bulursam paylasacağım.

Palit 5070 ti kartlarda bu hatayı alan kişiler var, sorun galiba kartla alakalı. Özellikle GoW Ragnarök ve TLOU2 oyununda. 5000 serisi zaten siyah ekran vs. bir sürü hatası var daha. Donanımsal bir sorun değilse gelecek yeni bir güncelleme bekleyin.

Ondan önce oyunu düşük ayarlarda açın, sonra DLSS ve Frame Gen gibi özellikleri kapalı tutun, ayarları ultraya çekin. Belki bu özellikler sıkıntı çıkarıyordur.

Arkadaşlar birçok kullanıcı bu tarz sorunlar yaşıyor. NVIDIA yakında yeni bir sürücü çıkacak. O sürücüye temiz şekilde geçip bir deneyin.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

DDU İle ekran kartı sürücülerinizi kaldırın, sorun kesin olarak çözülüyor. Oyunu bitirdikten sonra geri yüklersiniz sürücüleri.

rx570 8gb aynı problemi bende yaşıyorum sürücü sürüm uyarısı alıyorum başlarken ama daha sonrasında oyunu yüksek grafiklerde rahatsız etmeyen droplar ile oynuyordum 6 saatlik oynun sonrasında bende bu uyarıyı almaya başladım

Aynı hatayı TLOU 2 de RX 580 8gb kartımla yaşamaktayım. Başlarda yoktu sonradan olmaya başladı. Ayarları düşürünce biraz azaltı ama bir kaç gün oynadıktan sonra tekrar olmaya başladı. Ekran kartı sıcaklığı 80 leri görüyor ama daha düşükteyken de bu hatayı aldığıma şahit oldum. Kart oyuna yetmediği için mi bu tarz bir sorunla karşılaşıyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…