The Last of Us: Part II PC sistem gereksinimleri ne olur sizce?

İşletim sistemi
Windows 11
The Last of Us Part 2 nixxes software portunu yapıyor. 2023 Kasım da portu bitti, dizinin 2.sezonu yakın bir tarihte çıkarmayı istiyorlar. " sızıntı"

Bu firmanın yaptığı portlar güzel oluyor genelde The Last of Us Part 1 gibi iron Galaxy vermezler portu, nixxes yapacaktır diye düşünüyorum bu firma yaparsa elinizdeki sistem yine bir şekilde düşük ayarlar da açar.

Nixxes PC portlarında işlemciye çok yük bindiriyor elinizdeki işlemci belki ucu ucuna kurtarır ancak ekran kartı için aynı şeyleri soyleyemem düşük ayarlar da oynatır yine ama ne kadar tat verir orası belli değil.

Ghost of Tsushima, Horizon forbidden West gibi oyunları PC'ye portlayan nixxes aslında son çıkardığı bu 2 oyunda o kadar da iyi bir optimizasyon yoktu, RX6700 10GB ekran kartımda Frame Generation açmadığım zamanlar bazı bölgeler de 60FPS tuturamıyordum, bu da demek oluyor ki The Last of Us Part 2 Frame Generation bel bağlayacaklar.

Sistem gereksinimlerine bakmadan istediğimi oynadığım günleri özlüyorum. Sadece birkaç yıl öncesi.

Hocam grafik gerçekten önemli değil. Ara ara donmasıda problem değil. Oynanabilir seviyede çalıştırır mı?

Son düzenleme:

Nixxes yanında Iron Galaxy'de var dostum. İlk oyunu portlayan Iron'a tekrar portlatmak istemişler ki serinin 2 oyununu da onlar portlamış olsun diye. Çünkü 2 tane spiderman oyunu, gow oyunları horizon oyunlarını 1. oyunu kim portladıysa o portluyor ama Iron'ın yanına destek olarak Nixxes vermişler. Nixxes ilk spidermani portladığında kusursuz yağ gibi akıyordu oyun 2. ye oturduğumda ise adeta rezaletti. Getirdikleri güncelleme ile bozmuşlardı oyunu şu an nasıl bilmiyorum. Ama ragnarok'u days gone'ı çok iyi oynadım optimizasyonu sorunu çekmedim. Bunda ise yine ıron galaxy olması beni korkutuyor. Bu oyunu çok uzun süredir bekliyorum ve part 1 de ki rezaletlik olursa gerçekten çok yazık marka için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…