The Last of Us Part II PC'ye çıktığında RX 6600 kaldırır mı?

sEsen3107

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizce The Last of Us Part II bilgisayara çıktığı zaman RX 6600 ekran kartım oyunu kaldırabilir mi? The Last of Us part I sistemimde yüksek ayarlarda FSR 2'de yüksek kalite modundayken sabit 60 FPS çalışıyordu ve doku ayarları ultradaydı. Benzer performansı benzer ayarlarda alabilir miyim sizce? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani kaldırır ama nasıl kaldırır orası şüpheli. Mutlaka oynatır ama kaliteden biraz ödün vermen gerekebilir.

Part 1'i bile karıncalı grafiklerle oynuyorum mümkün değil.
Film greninden bahsediyor olabilir misiniz? Bende oyun doku ayarı ultrada gerisi yüksekte iken harika görünüyordu. Film greni kapalıydı. Fps olarak da Fsr 2 açıkken hiç 60 altına düşmedi.

Yani kaldırır ama nasıl kaldırır orası şüpheli. Mutlaka oynatır ama kaliteden biraz ödün vermen gerekebilir.
Cevabınız için teşekkürler. :)

Film greninden bahsediyor olabilir misiniz? Bende oyun doku ayarı ultrada gerisi yüksekte iken harika görünüyordu. Film greni kapalıydı. Fps olarak da Fsr 2 açıkken hiç 60 altına düşmedi.

Valla 60 FPS oynanıyor da zevk de vermiyor öyle. Orta ayarlara çekince baya bir kasma başlıyor.

Bende R5 5500 var sanırım benimki biraz daha güçlü bir işlemci yanlışsam düzeltirsiniz. İşlemci gücü bakımından çok küçük bir fark olsa da oyunun optimizasyonu nedeniyle ben biraz daha iyi performans almış olabilirim. Oynadığım hiçbir oyun bu oyun kadar işlemcimi yormadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı