Epic Games The Last of Us Part II Remastered, 999 TL

swaghos

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Bu oyunlara bu paralar halen çok geliyor bana ya. Başka benim gibi düşünen var mı merak ediyorum açıkçası.
Aynı şekilde hocam. PC’ye o kadar para verdim o yetmezmiş gibi şimdi oyunlara para vermem gerekiyor. Fiyatlar makul olsa tamam da aşırı pahalı gerçekten. Şuanlık PC Game Pass ile idare ediyorum ama ileride ne olacak bilemiyorum.

Verilebilir bir miktar fakat Epicten alınır mı onu bilmiyorum. Epic Gamesten oyun almak içimden gelmiyor hiç.

Hocam size dost tavsiyesi; game pass'ten devam edin... Yaklasik 4 sene once bir xbox one x'le oyun oynamaya basladim. Amacim sadece game pass'ten yurumekti. Zamanla oyun satin alma hastaligina dustum. Xbox Playstation, Pc, 4k ekran derken tum oyun platformlarda guncellerini edineyim dedim. Su an donanima odedigim ucretin yarisini da oyunlara odedim. Sorsan; ilk basladigim yil haric haftada üç-beş saat oyun oynayan insanim. Bu sene itibariyle oyun harcamaları kısıyorum, aktif oldugum oyun platformlarini azaltiyorum. Insallah kurtulacam bu illetten
Ben dustum sen dusme

Yani en fazla aylık 300-400 lira ayırıp indirim kovalayıp alırım diye düşünüyorum oyunları. Sonuçta Game Pass içerisindeki kaliteli oyunlar bir süre sonra ya Game Passten çıkarılacak ya da ben oynayıp bitirmiş olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…