Epic Games The Last of Us Part II Remastered, 999 TL

Neden hocam? Singleplayer oyunlar alınır bence, Steam'e göre çok ucuza geliyor.
Ucuz oluyor ama bilmiyorum Steam kütüphanesi alışkanlığı sanırım. Arkadaşlarımın ne yaptığını ne paylaştığını görmek başarımlarımın orada gözükmesi vs. beni mutlu ediyor.

Yani en fazla aylık 300-400 lira ayırıp indirim kovalayıp alırım diye düşünüyorum oyunları. Sonuçta Game Pass içerisindeki kaliteli oyunlar bir süre sonra ya Game Passten çıkarılacak ya da ben oynayıp bitirmiş olacağım.
Oyuna ayirabileceginiz vakit kisitliysa, baska hobilerinize de zaman ayirmaniz gerekiyorsa ve en onemlisi is, guc, aile, sinav gibi sorumluluklariniz varsa, game pass nitelik olarakta, nicelik olarakta fazlasiyla yetiyor. Hem baska programlarinizin oldugu ay, satin almayabilirsiniz veya kutuphane disindan birkac oyun alir, o ay yine aboneligi es gecersiniz. Ama kontrol sizde olsun.

Aynı şekilde hocam. PC’ye o kadar para verdim o yetmezmiş gibi şimdi oyunlara para vermem gerekiyor. Fiyatlar makul olsa tamam da aşırı pahalı gerçekten. Şuanlık PC Game Pass ile idare ediyorum ama ileride ne olacak bilemiyorum.
Ne bileyim hocam single player, oynayıp kenara atmalık bir oyun için çok fazla geliyor bana bu tutarlar. Tekrar oynanabilirliği ne kadar onu da bilmiyorum gerçi ama tek seferlikmiş gibi geliyor bana. İnanın Steam'de bile co-op desteği olmayan tek seferlik oynayıp bitirmelik oyunlara belli bir tutarın üstünde para ödememişimdir kur tlde iken.

Objektif bakarsak böyle bir oyun için iyi fiyat. Ancak ben fazla vermeme taraftarıyım, olabildiğince düşük fiyattan almaya çalışıyorum.

Bana göre şu anki ekonomik düzende 500-600 TL bu tarz oyunlara verilebilir onun harici sizin gibi çok vermeme taraftarıyım son dönemde Steam kodu olarak Ghost of Tsushima almıştım 1200 TL mi neydi oyunuda çok merak ediyordum iyikide almışım dediğim oyundu çok iyiydi.

Objektif bakarsak böyle bir oyun için iyi fiyat. Ancak ben fazla vermeme taraftarıyım, olabildiğince düşük fiyattan almaya çalışıyorum.
Ben de aynı şekilde hocam yoksa ekonomik olarak sorunum yok, sadece fazla para veresim gelmiyor :D yoksa düşünmeden direkt indirimsiz fiyattan da alırım steamden. Sadece bu oyunların bu paraları hak ettiğini düşünmüyorum.

Sevdiğim şeylere de gözümü kırpmadan harcarım mesela. Witcher’ın yeni oyununu dört gözle bekliyorum ön siparişi basmak için.

Ben de aynı şekilde hocam yoksa ekonomik olarak sorunum yok, sadece fazla para veresim gelmiyor :D yoksa düşünmeden direkt indirimsiz fiyattan da alırım steamden. Sadece bu oyunların bu paraları hak ettiğini düşünmüyorum.

Sevdiğim şeylere de gözümü kırpmadan harcarım mesela. Witcher’ın yeni oyununu dört gözle bekliyorum ön siparişi basmak için.
İndirimsiz çekmek mantıklı değil. İndirimle çekmek daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı