The Last of Us Part II Remastered, PC 1.4 yaması yayınlandı

İlginç nerede yaşıyorsunuz

Geciktiler bence bu güncellemeler için zaten tek yaptıkları PC'ye aynı şekilde portlayıp çıkartmak bari bunu da düzgün bir şekilde yap ben oyunu oynadım sürekli buglar yaşadım bir şekilde bitirdim ama olmaması gereken şeylerdi.

"Alan Derinliği etkinleştirildiğinde saçlarda, ağaçlarda ve karda titremeye neden olan bir hata giderildi."

Sanırım beni oyundan soğutan hata buydu Akşam gidince güncelleyeceğim sonucu merakla bekliyorum oyunu oynarken özellikle Çimli mekanlarda belli renklerin görüntülenmesinde sanki böyle ekranda sürekli bir titreşim efekti var gibi oval şekilde daireler çıkıyor özellikle kamerayı hareket ettirdiğimizde benzer sorun yaşayan var mı bilmiyorum ama tlou1de daha fazla yaşıyorum bunu mesela inşallah düzelmiştir.

Bende de var TLOU 1'de, bayağı sinir bozucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de var TLOU 1'de, bayağı sinir bozucu.
Hocam televizyondan kaynaklı mı diye düşündüm Diğer hiçbir oyunda yok tlou part 1 ve part 2'de sadece epey bir kurcaladım ayarları dlaa aktifken çok daha belirgin oluyor taa'da falan biraz azalıyor ama tamamen kaybolmuyor yinede vallahi oyundan soğuttu beni bu güncelleme de işe yaramadı...

Şu saç detayları konsoldaki gibi gozukmuyor ya uç kisimlari pikselleşiyor inanılmaz sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…