L lüzumsuz1 Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Arkadaşlar The Last of Us'ı açmaya çalıştığım zaman şöyle bir hata alıyorum: Daha önce karşılaşan var mıdır? Bu sorunu nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 10 20H2 version Dosya Ekleri Screenshot_1.png 330 KB · Görüntüleme: 531
Arkadaşlar The Last of Us'ı açmaya çalıştığım zaman şöyle bir hata alıyorum: Daha önce karşılaşan var mıdır? Bu sorunu nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 10 20H2 version
Ashen One Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 966 Çözümler 7 25 Ağustos 2023 #11 lüzumsuz1 dedi: Arkadaşlar The Last of Us'ı açmaya çalıştığım zaman şöyle bir hata alıyorum: Daha önce karşılaşan var mıdır? Bu sorunu nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 10 20H2 version Genişletmek için tıkla... Kardeşim buldun mu bir çözüm? Artı 0 Eksi
lüzumsuz1 dedi: Arkadaşlar The Last of Us'ı açmaya çalıştığım zaman şöyle bir hata alıyorum: Daha önce karşılaşan var mıdır? Bu sorunu nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 10 20H2 version Genişletmek için tıkla... Kardeşim buldun mu bir çözüm?