LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Merhaba. PC kullanıcısı olarak TLOU serisini oynamak istiyorum ancak internette tam anlayamadım hangi sırayla oynamam gerektiğini. Left behind falan işin içine girince kafam karıştı. Hangi sırayla oynamalıyım?
Merhaba. PC kullanıcısı olarak TLOU serisini oynamak istiyorum ancak internette tam anlayamadım hangi sırayla oynamam gerektiğini. Left behind falan işin içine girince kafam karıştı. Hangi sırayla oynamalıyım?
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Mayıs 2025 #2 The Last of Us Part I Left Behind The Last of Us Part II
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.640 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #3 Önce The Last Of Us Part 1, sonra isteğe bağlı Left Behind DLC'si (1. oyunla birlikte geliyor), sonra 2. oyun.
Önce The Last Of Us Part 1, sonra isteğe bağlı Left Behind DLC'si (1. oyunla birlikte geliyor), sonra 2. oyun.