R Regis1252 Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 31 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #1 Oyunun PS3 sürümünü PS Now'da iki kere bitirdim ama aklımda PS4 versiyonun nasıl olduğuyla ilgili soru işaretleri var, kayda değer bir fark var mı? Yani PS4'te oynamayan oyunun tadını çıkaramamıştır diye bir şey söylenebilir mi?
Oyunun PS3 sürümünü PS Now'da iki kere bitirdim ama aklımda PS4 versiyonun nasıl olduğuyla ilgili soru işaretleri var, kayda değer bir fark var mı? Yani PS4'te oynamayan oyunun tadını çıkaramamıştır diye bir şey söylenebilir mi?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 8 Haziran 2020 #2 Söylenemez. PS3 versiyonu yeterince güzel gözüküyordu, PS4'deki cilalanmış halini oynamazsan bence bir şey kaybetmezsin.
Söylenemez. PS3 versiyonu yeterince güzel gözüküyordu, PS4'deki cilalanmış halini oynamazsan bence bir şey kaybetmezsin.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 8 Haziran 2020 #3 Normalini de PS4 sürümünü de oynayamadım, inşallah bir gün oynayacağım. Oyun eski nesil olduğu için yeni nesilde oynamamak sıkıntı yaratmaz. MGS 5 gibi yeni eski karışık olsa neyse.
Normalini de PS4 sürümünü de oynayamadım, inşallah bir gün oynayacağım. Oyun eski nesil olduğu için yeni nesilde oynamamak sıkıntı yaratmaz. MGS 5 gibi yeni eski karışık olsa neyse.
Techneko Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 674 Çözümler 8 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 9 Haziran 2020 #4 Oyunun ana noktası kesinlikle grafik değil, olsa bile fark o kadar yüksek olmadığından bir şey kaybetmezsin.
Oyunun ana noktası kesinlikle grafik değil, olsa bile fark o kadar yüksek olmadığından bir şey kaybetmezsin.