Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.780 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #11 Ethem Efe dedi: Hiçbir oyun bunu yapmamıştı, ama mesela RDR2 dede bu olay yaşandı. İnsanlar bir şey dedi mi? En güzel şekilde anlattılar bence. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler RDR2 RDR2'de en azından onurlu, mantıklı bir ölüm hazırladılar. Last of Us 2'nin hikayesi çok zorlamaydı. Doktordan yürümek ne ya?
Ethem Efe dedi: Hiçbir oyun bunu yapmamıştı, ama mesela RDR2 dede bu olay yaşandı. İnsanlar bir şey dedi mi? En güzel şekilde anlattılar bence. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler RDR2 RDR2'de en azından onurlu, mantıklı bir ölüm hazırladılar. Last of Us 2'nin hikayesi çok zorlamaydı. Doktordan yürümek ne ya?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2022 #12 Wexiar dedi: Sürprizbozan: Spoiler RDR2 RDR2'de en azından onurlu, mantıklı bir ölüm hazırladılar. Last of Us 2'nin hikayesi çok zorlamaydı. Doktordan yürümek ne ya? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Tlou 1 ve 2 spoiler abbynin babasıydı O, mantıken bakarsak öldürmek istemesi çok normal. Evet çok fazla gitmemişlerdi bu konuya ama abbynin yerinde olsam bende intikam almak isterdim.
Wexiar dedi: Sürprizbozan: Spoiler RDR2 RDR2'de en azından onurlu, mantıklı bir ölüm hazırladılar. Last of Us 2'nin hikayesi çok zorlamaydı. Doktordan yürümek ne ya? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Tlou 1 ve 2 spoiler abbynin babasıydı O, mantıken bakarsak öldürmek istemesi çok normal. Evet çok fazla gitmemişlerdi bu konuya ama abbynin yerinde olsam bende intikam almak isterdim.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.873 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #13 Çünkü o sahne duygusunu onlar yaşamıyor, bundan dolayı da iyi işlenemiyor. Ben genel olarak yapımlarda türkçe altyazı tercih ediyorum.
Çünkü o sahne duygusunu onlar yaşamıyor, bundan dolayı da iyi işlenemiyor. Ben genel olarak yapımlarda türkçe altyazı tercih ediyorum.