LifeStyleSs Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #1 The Last of Us Remastered satın aldım. Ancak 10GB uygulamayı açacak veri yazıyor. Ama oyun 38 GB. 10GB ile büyün oyunu oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
The Last of Us Remastered satın aldım. Ancak 10GB uygulamayı açacak veri yazıyor. Ama oyun 38 GB. 10GB ile büyün oyunu oynayabilir miyim?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #2 LifeStyleSs dedi: The Last of Us Remastered satın aldım. Ancak 10GB uygulamayı açacak veri yazıyor. Ama oyun 38 GB. 10GB ile büyün oyunu oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Demo gibi düşün. Belli bir kısmına kadar oynamaya izin veriyor. PS4 ün tüm oyunlarında böyle bir özellik var. İndirme belli bir yere ulaşınca oyun oynanabiliyor. Artı 0 Eksi
LifeStyleSs dedi: The Last of Us Remastered satın aldım. Ancak 10GB uygulamayı açacak veri yazıyor. Ama oyun 38 GB. 10GB ile büyün oyunu oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Demo gibi düşün. Belli bir kısmına kadar oynamaya izin veriyor. PS4 ün tüm oyunlarında böyle bir özellik var. İndirme belli bir yere ulaşınca oyun oynanabiliyor.
KS KS LifeStyleSs Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #3 Teşekkürler Artı 0 Eksi