The Last of Us RX6600 ile oynanabilir durumda mı?

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
The Last of Us oyununa yeni gelen güncelleme ile RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB RAM sistemle bu oyunu her şey high ayarlarda 60 FPS sabit oynayabilir miyim? Yoksa optimizasyon hala kötü olduğundan beklemem mi gerekli?

Bence 60 FPS alir misin bilemem ancak ara ara drop girecegine eminim. Bende de oyle oluyordu ama oynanmayacak kadar değildi bitirebildim. Bu arada orta ayarlar ve golgeler kapaliydi ona ragmen arada drop giriyordu arada. En son durumunu bilmem ama 1 haftaki durumunda oyleydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı sistem bende de var maalesef 60 FPS sabit oynayamazsınız. Yüksek ayarlarda bazen 30 FPS'e bile düşmüştü bende.

Anlaşılan hala beklemek gerekiyor.

Anlaşılan hala beklemek gerekiyor.

Orta ayarlarla oynayip bitirin bence beklemek yerine. Yani ben oyle yapardim. Yuksek ayarlar bir ayri zevk verir ama orta da fena degil. Orta ayarlar FSR kalite.

High ayarlarda 60-70 FPS, Ultra ayarlarda 30-40 FPS alarak bitirdim ilk çıktığında, son gelen güncellemeler ile FPS artmıştır diye tahmin ediyorum.

The Last of Us oyununa yeni gelen güncelleme ile RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB RAM sistemle bu oyunu her şey high ayarlarda 60 FPS sabit oynayabilir miyim? Yoksa optimizasyon hala kötü olduğundan beklemem mi gerekli?

GTX 1650 i5 10400F 16 GB RAM ile oyunu bir kere bitirdim left behind bölümünü de bitirdim ikinciyi oynuyorum donma olmadi 30-40 FPS orta ayarlarda FSR denge modunda. Normalde 30FPS oynamam sinirlenir kapatirim ama TLOU en sevdiğim oyun ve uzun zamandır bekliyordum FPS çok takmazsanız zevk alıyorsunuz oynarken hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…