Y YasinPhl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 The Last of Us indirmiştim karşıma steam_64.dll dosyası bulunamadı diye bir hata çıktı. Bunu nasıl çözebilirim?
The Last of Us indirmiştim karşıma steam_64.dll dosyası bulunamadı diye bir hata çıktı. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Y Y YasinPhl 17 Kasım 2024 berelpo dedi: Hocam sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm kendi kendime, indirdiğim sitedeki hatalıymış düzelttiler sonra.
berelpo dedi: Hocam sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm kendi kendime, indirdiğim sitedeki hatalıymış düzelttiler sonra.
X xxavi Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 YasinPhl dedi: The Last of Us indirmiştim karşıma steam_64.dll dosyası bulunamadı diye bir hata çıktı. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Steamden mi indirdin internetten mi? Artı 0 Eksi
YasinPhl dedi: The Last of Us indirmiştim karşıma steam_64.dll dosyası bulunamadı diye bir hata çıktı. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Steamden mi indirdin internetten mi?
KS KS Y YasinPhl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 xxavi dedi: Steam'den mi indirdin internetten mi? Genişletmek için tıkla... İnternetten Artı 0 Eksi
X xxavi Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 YasinPhl dedi: İnternetten Genişletmek için tıkla... indirdiğin rar içinde steam cracki olması lazım onu kurduğun dosyaların içine atman lazım Artı 0 Eksi
YasinPhl dedi: İnternetten Genişletmek için tıkla... indirdiğin rar içinde steam cracki olması lazım onu kurduğun dosyaların içine atman lazım
KS KS Y YasinPhl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #5 Bunlar var hocam hangisini oyun dosyalarının içine atayım. Bir de oyunun içindeki dosyaların hangisine atayım. Dosya Ekleri resim_2024-08-02_005123948.png 22,6 KB · Görüntüleme: 1.119 Artı 0 Eksi
Bunlar var hocam hangisini oyun dosyalarının içine atayım. Bir de oyunun içindeki dosyaların hangisine atayım.
B berelpo Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #6 Hocam sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS Y YasinPhl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #7 berelpo dedi: Hocam sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm kendi kendime, indirdiğim sitedeki hatalıymış düzelttiler sonra. Artı 0 Eksi Çözüm
berelpo dedi: Hocam sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm kendi kendime, indirdiğim sitedeki hatalıymış düzelttiler sonra.
Hellcattv Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Sistem Özellikleri MONSTER TULPAR T7 V20.6 i7-13700H RTX4060 32 GB RAM 1 T SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 22 Aralık 2024 #8 arkadaşlar merhaba bende fitgi*l den yükledim ama steam64dll hatası alıyorum napmam lazım Artı 0 Eksi
Hellcattv Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Sistem Özellikleri MONSTER TULPAR T7 V20.6 i7-13700H RTX4060 32 GB RAM 1 T SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 22 Aralık 2024 #9 YasinPhl dedi: The Last of Us indirmiştim karşıma steam_64.dll dosyası bulunamadı diye bir hata çıktı. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... kanka ben yapamadım yardımcı olabılır mısın Artı 0 Eksi
YasinPhl dedi: The Last of Us indirmiştim karşıma steam_64.dll dosyası bulunamadı diye bir hata çıktı. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... kanka ben yapamadım yardımcı olabılır mısın
KS KS Y YasinPhl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #10 Hellcattv dedi: Kanka ben yapamadım yardımcı olabılır mısın? Genişletmek için tıkla... Kanka bende oradan yükledim orada yazıyor Steam64DLL hatası alanlar bunu indirsin diye onu indir oyun dosyalarının içine at çalışır Artı 0 Eksi
Hellcattv dedi: Kanka ben yapamadım yardımcı olabılır mısın? Genişletmek için tıkla... Kanka bende oradan yükledim orada yazıyor Steam64DLL hatası alanlar bunu indirsin diye onu indir oyun dosyalarının içine at çalışır