Y YasinPhl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 The Last of Us indirmiştim karşıma steam_64.dll dosyası bulunamadı diye bir hata çıktı. Bunu nasıl çözebilirim?
The Last of Us indirmiştim karşıma steam_64.dll dosyası bulunamadı diye bir hata çıktı. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Y Y YasinPhl 17 Kasım 2024 berelpo dedi: Hocam sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm kendi kendime, indirdiğim sitedeki hatalıymış düzelttiler sonra.
berelpo dedi: Hocam sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm kendi kendime, indirdiğim sitedeki hatalıymış düzelttiler sonra.
tokerrafet Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 8 28 Şubat 2025 #11 BENDE ORDAN YÜKLEDİM AMA ORDAKİ DLL DOSYASII İNDİREMİYORUM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? YasinPhl dedi: Kanka bende oradan yükledim orada yazıyor Steam64DLL hatası alanlar bunu indirsin diye onu indir oyun dosyalarının içine at çalışır Genişletmek için tıkla... BAN AYOLLAR MINISINIZ DLL DOSYASINI YasinPhl dedi: Kanka bende oradan yükledim orada yazıyor Steam64DLL hatası alanlar bunu indirsin diye onu indir oyun dosyalarının içine at çalışır Genişletmek için tıkla... BAN AYOLLAR MINISINIZ DLL DOSYASINI Artı 0 Eksi
BENDE ORDAN YÜKLEDİM AMA ORDAKİ DLL DOSYASII İNDİREMİYORUM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? YasinPhl dedi: Kanka bende oradan yükledim orada yazıyor Steam64DLL hatası alanlar bunu indirsin diye onu indir oyun dosyalarının içine at çalışır Genişletmek için tıkla... BAN AYOLLAR MINISINIZ DLL DOSYASINI YasinPhl dedi: Kanka bende oradan yükledim orada yazıyor Steam64DLL hatası alanlar bunu indirsin diye onu indir oyun dosyalarının içine at çalışır Genişletmek için tıkla... BAN AYOLLAR MINISINIZ DLL DOSYASINI
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #12 tokerrafet dedi: Bende oradan yükledim ama oradaki DLL dosyasıı indiremiyorum bana yardımcı olur musunuz? Ban ayollar mınısınız DLL dosyasını. Ban ayollar mınısınız DLL dosyasını. Genişletmek için tıkla... Bu kısımdan bahsedıyorlar. Artı 0 Eksi
tokerrafet dedi: Bende oradan yükledim ama oradaki DLL dosyasıı indiremiyorum bana yardımcı olur musunuz? Ban ayollar mınısınız DLL dosyasını. Ban ayollar mınısınız DLL dosyasını. Genişletmek için tıkla... Bu kısımdan bahsedıyorlar.