The Last of Us tarzı oyun önerisi

RDR2 kaç saatte biter ortalama çok iyiymiş duyduğum kadarıyla
Ben 50-60 saat arası bir sürede bitirdim yapılabilinecek çok fazla şey var açıkçası ama sadece ana hikaye odaklanırsan daha kısa sürede biter. Daha uzun sürede de bitirebilirsin ne kadar uğraşacağına bağlı.

AC serisi nasıldır, yada mafia serisi

AC serisi nasıldır, yada mafia serisi
Ac serisinde özellikle 2. ve 4. oyunu çok iyidir ama yeni oyunlara bakacaksan odessey önerebilirim ama bi yerden sonra sıkıyor gibi eski tarzı daha çok seviyordum ben şahsen. Arkadaşlarım da valhalla aldı ama viking temasını sevmeme rağmen dokunmayacağım gibi.
Mafia serisinin özellikle ilk oyunu çok iyidir oynayacaksan ama trilogy de alınabilir gibi fiyat bakımından. Şahsen sadece ilk oyununu aldım 90 tlye

Peki For Honor ve Days Gone hakkında ne dersin

Peki For Honor ve Days Gone hakkında ne dersin
Days Gone için beklentin çok olmazsa tatmin edebilir ancak zombi temasını sevmiyorsan hiç bulaşma.
For Honor içinse online deneyim konusunda çok kanser adamlar geliyor. Offline için kısa campaign görevleriyle ve dövüş mekanikleri eğlenceli bir deneyim sunabilir. Şu anki fiyatını bilmiyorum çok pahalıysa değmez.

kanser adamlardan kastın nedir, 2000 saatini gömenlerse baş edilmez :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…