Epic Games The Last of Us™ Part I 549,50 ₺

İndirimli olsa bile almayın tavsiye etmiyorum PC'de çok fazla buglu ve oynanırken kanser eden bir yapıda. FPS dropları, saçma sapan görsel glitchler, ara sahnelerin buglanması, seslerin kayması vs. vs. çıkalı kaç yıl oldu 3 kere bitirdim oyunu hala düzeltmediler. 2. oyunu oynayın PC'de çok iyi onun portu.

Katılmıyorum açıkçası. İlk başta teknik sorunlar olması doğru ama Naughty Dog sonradan ciddi düzeltmeler yaptı. Şu an stabil çalışan bir sistemde gayet akıcı, sinematik ve atmosferik bir deneyim sunuyor.

The Last of Us Part 1, sadece bir oyun değil; karakter derinliği, hikâye anlatımı ve atmosferiyle adeta bir başyapıt. Joel ve Ellie’nin yolculuğu hâlâ gelmiş geçmiş en dokunaklı anlatımlardan biri.

TLOU2 teknik olarak daha sorunsuz olabilir ama hikaye derinliği, duygu yoğunluğu ve o post-apokaliptik dünya atmosferi hâlâ ilk oyunun eline su dökemez. Özellikle bu fiyata, bu seviyede bir deneyimi kaçırmak yazık olur.

Evet, doğru. GTX 1650 - i7 9750H laptopumda ortalama 50 FPS civarı oyunu akıcı bir şekilde oynadım. Ha evet, optimizasyon bakımından bazı sıkıntıları var ama son güncellemelerle Frame Generation modu da eklendi. Rahat bir şekilde bitirebildim.

İkinci oyunun daha iyi optimize olduğu aşikar, onu kabul ediyorum zaten ama ilkinin durumu da aşırı kötü değil.

Ayrıca orijinal The Last of Us oyununda sadece Türkçe alt yazı desteği vardı, tekrar elden geçirilmiş halinde Türkçe dublaj da eklendi ve çok kaliteli olmuş. Bu fiyata, bu deneyimi kesinlikle kaçırmamak gerek.

Hayır sunmuyor. Daha geçen ay oynadığım oyunu bana mı açıklıyorsunuz acaba? Halen daha teknik sorunları maalesef var. Evet, ilk başta çok çok ciddi teknik sorunlar vardı onları çözdükleri doğrudur ancak halen daha bariz oynarken keşke düzeltmiş olsalardı dediğiniz 50 tane daha hatayla karşılaşıyorsunuz. Hepsini say say bitmez lütfen gelip bana gayet akıcı falan demeyin. Gayet güçlü bir sisteme sahip olmama rağmen teknik sorunlar bitmek bilmedi oyunda.

Ben ne oyunun hikayesiyle, karakter derinliğiyle, ne grafikleriyle ilgili bir şey söyledim. Burada PC portunun teknik açıdan ne kadar başarısız olduğundan bahsediyorum. Yoksa TLOU'nun dünyanın en güzel oyunlardan biri olduğu herkes tarafından kabul edilir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…