Epic Games The Last of Us™ Part I 550 TL

swaghos

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
The Last of Us™ Part I - Epic Games'te %50 indirim alarak. 1100 ->550 TL fiyatına düştü.
Klasik bir indirim ama kesinlikle fiyatına değen, deneyimlenmesi gerek bir oyun.

Ben 50 liraya bir uygulama alıyorum aylık bütün AAA oyunlar var. İstersen 25 TL'ye de alabiliyorsun tek tek hepsini ben gir çık uğraşmak istemediğim için bir nevi kiraladım. Yıllık 500 lira ona verin 1 yıl bütün oyunları oynarsınız bitirirsiniz zaten bu tarz oyunlar hikaye bitince tekrar oynanmıyor. Ben mesela Spider-Man 1 2'yi oynayıp bitirdim bir daha baştan oynar mıyım? Oynamam niye gidip 60 dolar vereyim ki o oyunlara. Hadi indirimle 30 dolar olsun Sırf kütüphanede dursun diye gerek yok her oyuna bu kadar parayı vermeye. Korsan değil bu arada Steam hesabıyla çevrimdışı giriş yapılıyor sadece. Ben oyuna para verilmez demiyorum mesela GTA gibi oyunları gider alırım ama bu tarz sinematik hikayeli oyunlara vermem.

Bütün dünya sizin mantığınızda olsaydı şu an oyun sektörü diye bir şey olmazdı. Neyse ki sayınız az günümüzde. Eskiden daha çoktu bu tarz garip fikirli insanlar.

Dünyada oyunlar ucuz bizim ülkede ki gibi asgari ücretin 10'da 1I fiyata satılmıyor onu da hesaba katıp düşün biraz.

Bütün dünya sizin mantığınızda olsaydı şu an oyun sektörü diye bir şey olmazdı. Neyse ki sayınız az günümüzde. Eskiden daha çoktu bu tarz garip fikirli insanlar.
Garip değil mantıklı, kimse oyun sektörünün cebini düşünmez kendi parasını düşünür, Türkiye hiçbir zaman gelişmiş bir ülke olmucak kurulduğundan beride olmadi her gittikçe olduğu yerde sayıcak veya ekonomi dahada kötülesicek 10 seneye ekran kartı fiyatına oyun alicaksin, eğer o adam gibi düşünen birsuru insan olsaydı oyun piyasası fiyat olarak hafiflerdi.

Ben 50 liraya bir uygulama alıyorum aylık bütün AAA oyunlar var. İstersen 25 TL'ye de alabiliyorsun tek tek hepsini ben gir çık uğraşmak istemediğim için bir nevi kiraladım. Yıllık 500 lira ona verin 1 yıl bütün oyunları oynarsınız bitirirsiniz zaten bu tarz oyunlar hikaye bitince tekrar oynanmıyor. Ben mesela Spider-Man 1 2'yi oynayıp bitirdim bir daha baştan oynar mıyım? Oynamam niye gidip 60 dolar vereyim ki o oyunlara. Hadi indirimle 30 dolar olsun Sırf kütüphanede dursun diye gerek yok her oyuna bu kadar parayı vermeye. Korsan değil bu arada Steam hesabıyla çevrimdışı giriş yapılıyor sadece. Ben oyuna para verilmez demiyorum mesela GTA gibi oyunları gider alırım ama bu tarz sinematik hikayeli oyunlara vermem.

Dünyada oyunlar ucuz bizim ülkede ki gibi asgari ücretin 10'da 1I fiyata satılmıyor onu da hesaba katıp düşün biraz.
Sizin dediğiniz yöntem eski korsan CD'lerin mantığıyla aynı, orijinal oyunu kopyalayıp satarlardı biz de öyle alırdık, orijinale göre daha ucuz olurdu ama yapımcıya da para gitmezdi, oradaki satıcı adam her kimse ona kazandırmış olurdunuz.

Benim takıldığım nokta hikayeli oyuna para verilmez olayı. Online oyuna verilir çünkü korsan versiyonu yok kafası. Yani kısaca oyuna para verilmez diyor arkadaş. Parası yetmeyen biri korsan dışında seçeneği yok zaten. Korsan oyunlar olmasaydı şu anki oyun kültürüm olmazdı benim, ama şu an uzun süredir orijinal takılıyorum korsanla uğraşmıyorum alıştığın şey neyse ona devam ediyor insan.
Garip değil mantıklı, kimse oyun sektörünün cebini düşünmez kendi parasını düşünür, Türkiye hiçbir zaman gelişmiş bir ülke olmucak kurulduğundan beride olmadi her gittikçe olduğu yerde sayıcak veya ekonomi dahada kötülesicek 10 seneye ekran kartı fiyatına oyun alicaksin, eğer o adam gibi düşünen birsuru insan olsaydı oyun piyasası fiyat olarak hafiflerdi.
Hocam hiç mi bir oyun firması oyunu satmadı diye battı, kapandı haberi görmediniz ya da sevdiğiniz bir oyun serisi vardır satmadı diye devamı gelmedi gibi. En azından sevdiğiniz oyuna destek verirsiniz. Bir oyuna 1000 TL küsur vermek bana da absürt geliyor ama bu parayı verdiğim oyun bir elin parmağını geçmez, indirim kovalarım, Game Pass denerim, CD key bulurum ucuza bu şekilde idare edilir ya da korsan oynarsın sonra indirime girince alırsın gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı