The Last of us™ Part I alınır mı?

264024

Hectopat
Sorum başlıktaki gibi. Oyunun hikayesini biliyorum (Left Behind dahil) fakat hiçbir oynama şansım olmadı. YouTube'dan izlemiştim. Ön siparişten alabilecek bir bütçeye sahibim. PlayStation'ım yok, oyunu PC'den oynamayı planlıyorum. Hikayeyi bilmeme rağmen hiç deneyimlemediğim için sizce oyun alınır mı? Düşünceleriniz nedir?

En iyi oyun bana göre. Hikayeyi bildiğiniz halde grafikleri izlemek için alınabilir ama o fiyat eder mi bilmiyorum.

Bence alınır, oyunun temelleri çok güzel Remastered hali pek de iyi olmasa bile fakat ana olayı hikayesi ve onu anlatış şekli, siz bunları biliyorsanız hiç bilmeyen kadar zevk alacağınızı sanmıyorum. Ben olsam gene de alırdım.

Kendi başınıza deneyimlemekle izlemek hiçbir zaman aynı olmaz, her türlü zevk alırsınız. Bütçeniz varsa durmayın derim.

Zam gelmeden alın geçin içinizde kalmasın bu oyun 2-3 aya kalmaz 1100 TL olur.

Oyun ön siparişten kalkıp tam çıkış yaptığı zaman 599 TL'den herhangi bir fiyata indirimle düşer mi yoksa dediğiniz gibi hemen fiyat artışı mı olur?

Etail sitesinde LasteTail kodu ile 450 TL alabiliyorsunuz.

eTail sitesinden 450TL ye alın kafanız rahat. Hem zam gelirse etkilenmezsin.

Kod: LasteTail

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…