Buradan link paylaşmak yasak. Senelerdir oyun indiririm, hiçbir şey olduğu yok çatır çutur da oynuyorum. Buradaki bazılarının lafına bakma, sadece doğru yerden indir o kadar. İyi forumlar.
Buradan link paylaşmak yasak. Senelerdir oyun indiririm, hiçbir şey olduğu yok çatır çutur da oynuyorum. Buradaki bazılarının lafına bakma, sadece doğru yerden indir o kadar. İyi sosyaller.
Böyle bir şeyi ima etmedim. Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmışlar. Etail'de de 150₺ lira daha az verip 460₺'ye sahip oluyorsunuz. Her şey olabilir. Yarın bir gün satın almak istediğinizde 1150₺ fiyatını görünce ah lan keşke alsaydım diyecek adamlar optimizasyon düzelsin öyle alın diyorlar.
Cyberpunk oyunuyla karşılaştırma yapmanın bence pek anlamı yok, tahminimce 1 ay içinde optimize ederler oyunu. Keşke port işini Iron Galax'a vermeselermiş.
İnsanların Low-mid ayarlarında oynayamadığı oyunu 3050 Ti laptop ile mid-high ayarlarda oynuyorum DLSS sayesinde. Korsan indirdiğim için Memory leak sorununu çözdüler zaten oyun 50-60FPS arası yağ gibi akıyor.
Dolar gün geçtikçe artıyor fiyatlar diğer yaz indiriminde yerinde durmayacağı aşikar. Alıp oynamak isteyen şimdiden alsın. Ne kadar erken alırsan o kadar kârdasin şu an ülkede.
20 TL ye korsan oyun indiren adamlar bu
Oyun için optimizasyon sorunu var alınmaz demiş, kardeşim zaten 20 TL lik oyunuda almıyorsunuz değişen birşey yok indirin korsan keyfinize bakın. Bir gün toplu şekilde gümleyeceğiniz günü bekliyorum.
O zaman da emülatör ile oynarım. Oyunun PS3 ve PS5 versiyonu arasındaki tek fark görsellik. Bu oyuna 1150TL vereceğime emülatör ile beleşe oynarım daha iyi. Hem PS3 versiyonu 25GB RAM, 10GB VRAM'de tüketmiyor.