hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 3 Nisan 2025 #1 The Last of Us™ Part II Remastered an itibariyle Steam'da çıkış yaptı! Link: Pre-purchase The Last of Us™ Part II Remastered on Steam
The Last of Us™ Part II Remastered an itibariyle Steam'da çıkış yaptı! Link: Pre-purchase The Last of Us™ Part II Remastered on Steam
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.367 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 3 Nisan 2025 #2 hogwartscanavarı dedi: The last of us™ part II Remastered an itibarıyla Steam'da çıkış yaptı! Link: Pre-purchase The Last of Us™ Part II Remastered on Steam Genişletmek için tıkla... Epic Games'e geç geldi ama çok bir şey değişmeyecek Kimse sormayacaksa o muhteşem soruyu ben sorayım Denuvo var mı?
hogwartscanavarı dedi: The last of us™ part II Remastered an itibarıyla Steam'da çıkış yaptı! Link: Pre-purchase The Last of Us™ Part II Remastered on Steam Genişletmek için tıkla... Epic Games'e geç geldi ama çok bir şey değişmeyecek Kimse sormayacaksa o muhteşem soruyu ben sorayım Denuvo var mı?
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.062 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 LiXR dedi: Epic Games'e geç geldi ama çok bir şey değişmeyecek Kimse sormayacaksa o muhteşem soruyu ben sorayım Denuvo var mı? Genişletmek için tıkla... Sony oyunlarına Denuvo koymuyor hocam.
LiXR dedi: Epic Games'e geç geldi ama çok bir şey değişmeyecek Kimse sormayacaksa o muhteşem soruyu ben sorayım Denuvo var mı? Genişletmek için tıkla... Sony oyunlarına Denuvo koymuyor hocam.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.805 Makaleler 2 Çözümler 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 Sonunda geldi, benchmark videoları düşer yavaştan. Umarım optimizasyonu batırmamışlardır. LiXR dedi: Epic Games'e geç geldi ama çok bir şey değişmeyecek Kimse sormayacaksa o muhteşem soruyu ben sorayım Denuvo var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok.
Sonunda geldi, benchmark videoları düşer yavaştan. Umarım optimizasyonu batırmamışlardır. LiXR dedi: Epic Games'e geç geldi ama çok bir şey değişmeyecek Kimse sormayacaksa o muhteşem soruyu ben sorayım Denuvo var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.367 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 3 Nisan 2025 #5 DemonicZ dedi: Sony oyunlarına Denuvo koymuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Biliyordumda direk gelirdi genelde malum sitelere gelmedi.
DemonicZ dedi: Sony oyunlarına Denuvo koymuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Biliyordumda direk gelirdi genelde malum sitelere gelmedi.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.768 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #6 @LiXR, Denuvo yok. Kırılmasını ben de bekliyorum.
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.062 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #7 LiXR dedi: Biliyordumda direk gelirdi genelde malum sitelere gelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeni ve popüler bir oyun olsa da kırılması ve yüklenmesi yüksek GB olduğundan en az 1 saat falan sürer zaten kırsalar da indiremeyeceksin hemen.
LiXR dedi: Biliyordumda direk gelirdi genelde malum sitelere gelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeni ve popüler bir oyun olsa da kırılması ve yüklenmesi yüksek GB olduğundan en az 1 saat falan sürer zaten kırsalar da indiremeyeceksin hemen.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.367 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 3 Nisan 2025 #8 DemonicZ dedi: Yeni ve popüler bir oyun olsa da kırılması ve yüklenmesi yüksek GB olduğundan en az 1 saat falan sürer zaten kırsalar da indiremeyeceksin hemen. Genişletmek için tıkla... Orasıda var belki yarın indiririm dün Forza 4 indireyim dedim 2MB hız ile 6.30 saatte indi gerçi Forza 4'te çok yeni oyunda değil.
DemonicZ dedi: Yeni ve popüler bir oyun olsa da kırılması ve yüklenmesi yüksek GB olduğundan en az 1 saat falan sürer zaten kırsalar da indiremeyeceksin hemen. Genişletmek için tıkla... Orasıda var belki yarın indiririm dün Forza 4 indireyim dedim 2MB hız ile 6.30 saatte indi gerçi Forza 4'te çok yeni oyunda değil.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.060 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 3 Nisan 2025 #9 Ön yükleme yapmıştım şuan dosyalar çıkartılıyor. Biter bitmez gireceğim. Optimizasyonla alakalı bir sıkıntı var mı yok mu belirtirim.
Ön yükleme yapmıştım şuan dosyalar çıkartılıyor. Biter bitmez gireceğim. Optimizasyonla alakalı bir sıkıntı var mı yok mu belirtirim.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.367 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 3 Nisan 2025 #10 CS Relboron dedi: Eki Görüntüle 2460984 Ön yükleme yapmıştım şu an dosyalar çıkartılıyor. Biter bitmez gireceğim. Optimizasyonla alakalı bir sıkıntı var mı yok mu belirtirim? Genişletmek için tıkla... Kral ne zaman başladın indirmeye 17 dakika deme bayılırım şurada.
CS Relboron dedi: Eki Görüntüle 2460984 Ön yükleme yapmıştım şu an dosyalar çıkartılıyor. Biter bitmez gireceğim. Optimizasyonla alakalı bir sıkıntı var mı yok mu belirtirim? Genişletmek için tıkla... Kral ne zaman başladın indirmeye 17 dakika deme bayılırım şurada.