The Last of Us™ Part II Remastered çıkış yaptı!

Bu şekilde crash yiyorum sürekli. Ayarları Low yaptım ona rağmen açılmıyor. Sistemim RTX 4060, Ryzen 5 7500F. Bunun nedenini bilen var mı?

Sürücüleri falan güncelliyorduk part 1'de sanırsam.

Metacritic'da yapılan incelemelere göre problem olmadığı söyleniyor fakat bireysel yorumlara bakınca CPU ve GPU kullanımının %100 ile %97 arası olduğunu söyleyen var, iki değerin de. Sanırım ekran kartı ve işlemciyi gereksiz fazla kullanıyormuş fakat oynanışta ve FPS konusunda problem olmadığı söyleniyor. Spider Man 2'den daha iyi çıkış yaptı gibi, birinci oyundan da zaten kat kat daha iyi çıktı bence.

Şu anda oynayan varsa ekran kartı ve işlemci kullanım oranlarına bakarsa iyi olur. Eğer söylenildiği gibi yüksek değerlerdeyse, bir süre sonra oyunda drop problemleri yaşayacaksınızdır.

Oyun açılmıyor hocam. İyi ki bu problemsiz hali.

Arkadaşlar bir adamdan izliyorum şu an canlı yayında ve sıkıntı yok gibi yani ben görmedim.

Sistemide buymuş;

İşlemci: Ryzen 9 5900XANAkart: X570 a-proekran kartı: 4070 tiram: 32 GB 3200 Hz.

Bu hatayı veriyor. Sistemim iyi olmasına rağmen.

Sanmıyorum ama restart atıp dener misiniz belki bir işe yarar.

Görev yöneticisinde 3D kullanan uygulamalar varsa kapatın. VRAM'in yetersiz kaldığından dolayı çöktüğüne dair uyarı veriyor. Ekran kartınız ve kaç VRAM'a sahip?

RTX 4060 kullanıyorum 8 GB VRAM var. Low aylararda açmaya çalışıyorum oyunu ona rağmen crash veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…